55 Inç Televizyon Tavsiyesi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam N11 den TV alma konusuna bakış açınız nedir?
55PUS7303 modeli vatan mediamarkt gibi mağazalarda 4.500 TL, n11 de 4,039 TL, 155 TL lik de indirim kuponu buldum, Ayrıca da Philipsin 300 tl geri ödeme kampanyası mevcut. 55PUS7303 model tv 3.600 Liraya iniyor. Sizce bu fiyat nasıl? Yoksa gidip mağazadan mı almalıyız? n11 de ki tv de Philips Türkiye Garantili.

Özellikle VESTEL söz konusu olduğunda ben yerel mağazalar yerine internetteki güvenilir YETKİLİ satış noktalarından ürün almanızı daha çok öneririm, Sizin tercih ettiğiniz marka için de farklı bir yorumda bulunmayacağım.

İnternetten alışverişin de bazı temel detayları var dikkat edilmesi gereken, mağazanın güvenirliği, yetkisi, satıcı firmanın GERÇEKTE kim olduğu vs önemli bilgilerdir. Bu anlamda yüksek satış adetli ve yüksek memnuniyet puan/yorum sahibi mağazaları tercih etmelisiniz. İkinci güzel tarafı ise 14 gün koşulsuz iade hakkınız. :ok

H Çevrimdışı

HalilCimen

Yeni Üye
6 Mar 2018
29
TV yi yarın alıyoruz Adem Helvacı Ado hocam, word puan vermesiyle birlikte toplam 3.550 liraya gelmiş olacak. Forumda bir konuda 7303 modelinde 4k video izlerken donma oluyor yazmış bir arkadaş ama umarım güncelleme ile düzelmiştir. Bu konuda bi bilginiz var mı acaba?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
TV yi yarın alıyoruz Adem Helvacı Ado hocam, word puan vermesiyle birlikte toplam 3.550 liraya gelmiş olacak. Forumda bir konuda 7303 modelinde 4k video izlerken donma oluyor yazmış bir arkadaş ama umarım güncelleme ile düzelmiştir. Bu konuda bi bilginiz var mı acaba?

Ben PHILIPS tv yi daha kurdum ve anında ilk güncelleme uyarısı geldi. Aradan 2 gün geçti bir güncelleme daha geldi şu an mağazada çalışıyor varmı başka güncelleme bakmadım.

Bildiğim tek şey yeni dünya düzeni bu kardeşim, Yazılım-Yazılım-Yazılım. :ok

H Çevrimdışı

HalilCimen

Yeni Üye
6 Mar 2018
29
Peki gelen güncellemeleri hemen yapalım mı? Bir yerde güncelleme gelince hemen atlamayın da yazmıştı seninde konuştuğun baya bilgili birisiydi, kullanıcı adını unuttum. Bir yerden önce bakın diyordu ama. Güncellemeleri kurma konusunda bir tavsiyen varmı, şu zaman kurun şu güncellemeleri kurun gibi

E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
49
Peki gelen güncellemeleri hemen yapalım mı? Bir yerde güncelleme gelince hemen atlamayın da yazmıştı seninde konuştuğun baya bilgili birisiydi, kullanıcı adını unuttum. Bir yerden önce bakın diyordu ama. Güncellemeleri kurma konusunda bir tavsiyen varmı, şu zaman kurun şu güncellemeleri kurun gibi

Öncelikle hayırlı olsun.umarim memnun kalırsın.tv yi aldığında philips tr sitesine gidip ürünü kaydettir.sonra yazılım destek vs oradan takip edersin.yazılım orada yayınlandıgında sende güncellersin.

Geri
Üst Alt