Yazılımsal olabilir. Donduğu sırada kumanda tuşuna bastıysanız, yazılım bug'da kalmış olabilir.
Tekrar yaparsa yazılım yüklemeyi veya servisi çağırmayı deneyin derim.
Benim fikrim bu tabi. Bir de F fikoloji TEKNOWEST in fikrini almalı.
İlk kurulum da denedim hocam kanal yüklemeside yaptım joystick filan yok üzerinde ama sonuç hala aynı Regal müşteri hizmetleri ni aradım servis kaydı açtılar acaba cihazı götürürler micihaza ilk kurulum yapıp sonra tekrar kanal yüklemesi yapın.tv üzerinde joystic varsa takılı kalmış olabilir
İlk kurulum da denedim hocam kanal yüklemeside yaptım joystick filan yok üzerinde ama sonuç hala aynı Regal müşteri hizmetleri ni aradım servis kaydı açtılar acaba cihazı götürürler mi
3 yıl garanti olduğu için yazılım işine girmek istemedim eğer yazılımsal ise evde giderilebilir mi sorun Arçelik Beko vs den Vestel iyidir dedik 1 ayda servisle tanıştık cihaz donmuştu bende prizden söktüm açtım sonuç kendiliğinden sese yükleniyorArıza cihazdaysa evet.
Ev ortamında sökmezler cihazı.
3 yıl garanti olduğu için yazılım işine girmek istemedim eğer yazılımsal ise evde giderilebilir mi sorun Arçelik Beko vs den Vestel iyidir dedik 1 ayda servisle tanıştık cihaz donmuştu bende prizden söktüm açtım sonuç kendiliğinden sese yükleniyor
İlk kurulum da denedim hocam kanal yüklemeside yaptım joystick filan yok üzerinde ama sonuç hala aynı Regal müşteri hizmetleri ni aradım servis kaydı açtılar acaba cihazı götürürler mi
Allah razı olsun hocam hepinizden dediğiniz gibi joystick denen şeyi üstüne bastırarak oynattım düzeldi problem lakin evde gündüz TV izlemişler akşam saatlerinde olmuş sorun kimse dokunmadı bugün yanlız dün ben uydu kablosunu değiştirmiştim elim dokunmuş olabilir o joystick dediğiniz tuşaJoystick tv nin yan tarafında usb flash bellek soketinin en altındadır. Üzerine bastırın yukarı aşağı hareket ettirin takılı kalmış olabilir.
.
Allah razı olsun hocam hepinizden dediğiniz gibi joystick denen şeyi üstüne bastırarak oynattım düzeldi problem lakin evde gündüz TV izlemişler akşam saatlerinde olmuş sorun kimse dokunmadı bugün yanlız dün ben uydu kablosunu değiştirmiştim elim dokunmuş olabilir o joystick dediğiniz tuşa