50r7520ua kendi kendine ses yükseltiyor

X Çevrimdışı

xman6019 

Yeni Üye
9 Ocak 2020
30
38
Selamün aleyküm yaklaşık 2 ay önce netten Regal 50r7520ua TV aldım bugün birden dondu ve kumandanın pilleri takılı halde değilken bile sürekli ses yükseltiyor acaba sorun ne olabilir servisi aramalımıyım

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Yazılımsal olabilir. Donduğu sırada kumanda tuşuna bastıysanız, yazılım bug'da kalmış olabilir.
Tekrar yaparsa yazılım yüklemeyi veya servisi çağırmayı deneyin derim.

Benim fikrim bu tabi. Bir de F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST in fikrini almalı.

X Çevrimdışı

xman6019 

Yeni Üye
9 Ocak 2020
30
38
Yazılımsal olabilir. Donduğu sırada kumanda tuşuna bastıysanız, yazılım bug'da kalmış olabilir.
Tekrar yaparsa yazılım yüklemeyi veya servisi çağırmayı deneyin derim.

Benim fikrim bu tabi. Bir de F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST in fikrini almalı.
cihaza ilk kurulum yapıp sonra tekrar kanal yüklemesi yapın.tv üzerinde joystic varsa takılı kalmış olabilir
İlk kurulum da denedim hocam kanal yüklemeside yaptım joystick filan yok üzerinde ama sonuç hala aynı Regal müşteri hizmetleri ni aradım servis kaydı açtılar acaba cihazı götürürler mi

X Çevrimdışı

xman6019 

Yeni Üye
9 Ocak 2020
30
38
Arıza cihazdaysa evet.
Ev ortamında sökmezler cihazı.
3 yıl garanti olduğu için yazılım işine girmek istemedim eğer yazılımsal ise evde giderilebilir mi sorun Arçelik Beko vs den Vestel iyidir dedik 1 ayda servisle tanıştık cihaz donmuştu bende prizden söktüm açtım sonuç kendiliğinden sese yükleniyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
3 yıl garanti olduğu için yazılım işine girmek istemedim eğer yazılımsal ise evde giderilebilir mi sorun Arçelik Beko vs den Vestel iyidir dedik 1 ayda servisle tanıştık cihaz donmuştu bende prizden söktüm açtım sonuç kendiliğinden sese yükleniyor

Kumandanın arızalı olmadığından ve arkadaki tuşların basılı kalmadığından eminseniz sorun ya anakarttadır ya da yazılımda.
Elektronik şans işi hiç bir marka size bunu garanti edemez. İnsanlar o meşhur uzakdoğu firmalarında ışık sızması vs sorun yaşıyor, tüketici mahkemelerini aşındırıyorlar.

Ayarlar menüsüne girebiliyorsanız, sanal uzaktan kumanda özelliğini kapatmayı dener misiniz?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
İlk kurulum da denedim hocam kanal yüklemeside yaptım joystick filan yok üzerinde ama sonuç hala aynı Regal müşteri hizmetleri ni aradım servis kaydı açtılar acaba cihazı götürürler mi

Joystick tv nin yan tarafında usb flash bellek soketinin en altındadır. Üzerine bastırın yukarı aşağı hareket ettirin takılı kalmış olabilir.
.

X Çevrimdışı

xman6019 

Yeni Üye
9 Ocak 2020
30
38
Joystick tv nin yan tarafında usb flash bellek soketinin en altındadır. Üzerine bastırın yukarı aşağı hareket ettirin takılı kalmış olabilir.
.
Allah razı olsun hocam hepinizden dediğiniz gibi joystick denen şeyi üstüne bastırarak oynattım düzeldi problem lakin evde gündüz TV izlemişler akşam saatlerinde olmuş sorun kimse dokunmadı bugün yanlız dün ben uydu kablosunu değiştirmiştim elim dokunmuş olabilir o joystick dediğiniz tuşa

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Allah razı olsun hocam hepinizden dediğiniz gibi joystick denen şeyi üstüne bastırarak oynattım düzeldi problem lakin evde gündüz TV izlemişler akşam saatlerinde olmuş sorun kimse dokunmadı bugün yanlız dün ben uydu kablosunu değiştirmiştim elim dokunmuş olabilir o joystick dediğiniz tuşa

Basit bir anahtar olduğu için olmuş olabilir. Bir de aşırı tozlanma olduysa TV arkasında ondan olabilir.
Servis'ten anahtarı değiştirmesini isteyebilirsiniz isterseniz. Eğer her kullanım sonrası takılma yapıyorsa?

Geri
Üst Alt