M
maxi_lopez
Yeni Üye
- 10 Ağu 2018
- 19
- 37
Herkese merhabalar. Bu güzel platformda bilgi paylaşımında bulunan herkese çok teşekkürler. Benim de tavsiyelerinize ihtiyacım var değerli forum üyeleri. Son yaptığım araştırmalardan sonra başlıkta belirttiğim 3 model arasında kaldım ve karar vermekte zorlanıyorum. Malum kurlardan dolayı 1-2 gün içerisinde karar verip almak istiyorum.
Bütçe en fazla 3000 TL ve beklentimi düşük tutarak iyi bir f/p ürünü arıyorum. Regal’in ips diğerlerinin VA panel olduğunu biliyorum fakat her iki ekranda olabilir kesin bir ayrımım yok bu konuda.
Kullanım amacı %90 uydu üzerinden tv yayınlarını izlemek olacak. Smart özelliklerini de kullanırız ama çok fazla değil. Oyun, ps vs. amacıyla hiç kullanılmayacak. Karar vermemde ki en önemli kriterler ise;
1- Uydu yayınlarında en kaliteli/net görüntü
2- Sağlamlık, dayanıklılık, uzun ömür
3- Smart özellikleri vs.
Bu beklentiler ışığında bana ne önerebilirsiniz değerli üyeler. Yardımınızı rica ediyorum lütfen. Tv’lerin yaklaşık fiyatlarını da yazayım.
Samsung 50mu7000 -—-> 3100 tl
Regal 49r7020u ———-> 2300 tl
Toshiba 50u5863dat —-> 2500 a101
Bütçe en fazla 3000 TL ve beklentimi düşük tutarak iyi bir f/p ürünü arıyorum. Regal’in ips diğerlerinin VA panel olduğunu biliyorum fakat her iki ekranda olabilir kesin bir ayrımım yok bu konuda.
Kullanım amacı %90 uydu üzerinden tv yayınlarını izlemek olacak. Smart özelliklerini de kullanırız ama çok fazla değil. Oyun, ps vs. amacıyla hiç kullanılmayacak. Karar vermemde ki en önemli kriterler ise;
1- Uydu yayınlarında en kaliteli/net görüntü
2- Sağlamlık, dayanıklılık, uzun ömür
3- Smart özellikleri vs.
Bu beklentiler ışığında bana ne önerebilirsiniz değerli üyeler. Yardımınızı rica ediyorum lütfen. Tv’lerin yaklaşık fiyatlarını da yazayım.
Samsung 50mu7000 -—-> 3100 tl
Regal 49r7020u ———-> 2300 tl
Toshiba 50u5863dat —-> 2500 a101