5000-7500 TL Arası TV Tavsiyesi

fruion

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
fruion
Arkadaşlar merhabalar. Ceyiz için TV alacağım.LG,Samsung'a param yetmiyor açıkcası bütcem baya kısıtlı.Malum ekonomik durumlar hepimizi etkiledi.Birde kötü bir süreç geçirdim ekonomik açıdan açıkcası.Taksitle alacağım TV'yi.Marka olarak Vestel'e bakıyorum..

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu TV arasındaki fark nedir?1500 TL'ye değecek bir fark varmı.Siz olsanız hangisini alırsınız veya bana bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz bir TV varmıdır?

Gözle gözükür pek fark yok gibi uygun olanı alabilirsiniz kalite zaten aynı sayılır her marka her model bozulabilir biraz şans işi 😄

Android mi Smartmıu almak daha mantıklı sizce?

Şimdi hocalarım

Bu TV'ler arasıdaki fark nedir.Sizce hangisini almalıyım.Regal en ucuzu.Ne dersiniz nasıl bir yol izleyeyim.

@fruion, bunların hepsi eş değer cihazlar zaten. Aynı bokun laciverti yani en ucuzunu al gitsin.

Gözle gözükür pek fark yok gibi uygun olanı alabilirsiniz kalite zaten aynı sayılır her marka her model bozulabilir biraz şans işi 😄
TV'de Android yüklü gelmesindense, Android box alıp smart deneyimi yaşamak daha iyi olur düşüncesindeyim.

Beyler bu tv nasıldır sizce.Vestel ve diğer markaları göre.Panel falan v.s

Bununda konusu geçen açıldı sanki adem hocam yorumda bulundu. Qled güzel TV
Valla güzel TV ama hiç video yorum bulamadım internette.6500e falan gelecek bana.Ama TV'nin alıcısı pek yok tedirgin ediyor beni biraz

Valla güzel TV ama hiç video yorum bulamadım internette.6500e falan gelecek bana.Ama TV'nin alıcısı pek yok tedirgin ediyor beni biraz
Klasik Vestel qled de ne görürseniz aynı. Marka Regal olunca farklı bişey çıkmıyor. Aynı ana kart aynı paneller aynı özellikler.

Geri
Üst Alt