50" ses, görüntü, internet iyi kalita tv tavsiyesi

G Çevrimdışı

geçerkenuğradım

Yeni Üye
15 Eki 2022
2
25
Merhaba. Bir süredir tv arayışındayım, birçok yazı okudum, video izledim, bu siteye denk geldim. Belki yardım etmek isteyen olabilir diye üye oldum.

Aradığım özellikler:
-İnternetten akıcı şekilde, takılma olmadan film/dizi izlemek
-Altyazı çıktığında ekranda parlama olmaması
-Ses ve görüntü kalitesinin yüksek olması
-Mat ekran (Tv pencere karşısında duracak)
-Oyun için de kullanılabilsin

Tv'yi koyacağım oda 3,40x4,40 büyüklüğünde. 50" qled düşünüyorum ama büyük mü olur bilemiyorum, görüş ve tavsiyelerinize açığım, yardımcı olursanız sevinirim.☺️

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
İstekleriniz güzel ama 50 inç lerde bunları karşılayacak model bulamazsınız. Bu boylarda LCD ler aynı kalitede olur. 48 oled bu ebatlardaki TV lerde tek fark yaratır.

G Çevrimdışı

geçerkenuğradım

Yeni Üye
15 Eki 2022
2
25
Cevapladığınız için teşekkürler. Aslında 50" Tv bu boyutlardaki oda için biraz büyük gibi geldi ama Qled modeller hep 50"'den başladığı için bu şekilde tercih yapmayı düşündüm. Aklımda Samsung 50QN90A vardı açıkçası. Fiyat olarak da şu an 22 bin bandında. Yani epey yüksek. Bu paraları ödemeye değmez mi diyorsunuz? Sizin öneriniz nedir, bu özellikleri karşılayabilecek şekilde ne önerirsiniz?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Cevapladığınız için teşekkürler. Aslında 50" Tv bu boyutlardaki oda için biraz büyük gibi geldi ama Qled modeller hep 50"'den başladığı için bu şekilde tercih yapmayı düşündüm. Aklımda Samsung 50QN90A vardı açıkçası. Fiyat olarak da şu an 22 bin bandında. Yani epey yüksek. Bu paraları ödemeye değmez mi diyorsunuz? Sizin öneriniz nedir, bu özellikleri karşılayabilecek şekilde ne önerirsiniz?
50qn90 100 hz Va ve yerel karartmali fiyatı çok arttı. Ellerinde az kaldı. Meraklısına 50 boyuttaki fald paneli satarım diye çıkarmışlardır

Efsane cuma dünya kupası az kaldı. Bence bunu bir bekleyin. Ne kadar bir indirim gelecek. Modellere

Baktığın modeli bu indirimde takip edersiniz. Sony 50x89 takibe alın
50x80-81 modeli de olur bu boyu Va panel auo mva si var bunda da

Baktığın modeli bu indirimde takip edersiniz. Sony 50x89 takibe alın
50x80-81 modeli de olur bu boyu Va panel auo mva si var bunda da

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt