İncehesap gaming gecesini bekle. Cuma 22:00'da başlıyor. İyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Hangi oyunları oynuyorsunuz ona göre monitör önerelim.taş patlasın 42 45 civarı monitör dahil
İncehesap gaming gecesini bekle. Cuma 22:00'da başlıyor. İyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Hangi oyunları oynuyorsunuz ona göre monitör önerelim.taş patlasın 42 45 civarı monitör dahil
7000 ve 9000 serisinde sürücü sorunu yok. AMD çözdü.Bütçe'de yer kalmadı. Yoksa ben de farkındayım.
AMD ekran kartı da kullandım ama açıkçası AMD ile uğraşmak istemem.
GTA 6'yı açar ama hangi ayarlarda onu bilemem.bunlarla şuanki oyunları kasmadan oynatırmı ? ve çıkıcak olan gta6 oyununu
RTX 5060 8 GB, 8 GB VRAM'den kaynaklı GTA 6'ı düzgün oynatamaz bence. Pek çok güncel oyunda VRAM'den dolayı ya 10 FPS veriyor yada çöküyor.GTA 6'yı açar ama hangi ayarlarda onu bilemem.
Zaten GTA 6'nın bilgisayara çıkmasına muhtemelen 2 sene var.
Daha güçlü ekran kartları ile daha güzel oynanır.
PS5 ile kaydedilen grafikler güzel, PC tarafında RTX 30 serisi ve üstü oynatacağını düşünüyorum.
Kas gücü olarak AMD iyi kartlar çıkarıyor fakat DLSS varken benim pek tercih edesim gelmiyor açıkçası.İncehesap gaming gecesini bekle. Cuma 22:00'da başlıyor. İyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Hangi oyunları oynuyorsunuz ona göre monitör önerelim.
DLSS var ama?RTX 5060 8 GB, 8 GB VRAM'den kaynaklı GTA 6'ı düzgün oynatamaz bence. Pek çok güncel oyunda VRAM'den dolayı ya 10 FPS veriyor yada çöküyor.
DLSS VRAM kullanımını azaltmıyor.DLSS var ama?
Ayrıca çoğu oyun 8 GB VRAM'i dolduramıyor ki?
AMD'de FSR var. Özellikle %0.1 ve %1 FPS değerlerinde çok daha yüksek FPS veriyor.Kas gücü olarak AMD iyi kartlar çıkarıyor fakat DLSS varken benim pek tercih edesim gelmiyor açıkçası.
Görsellik ve FPS'e olan katkısı mevcut.DLSS VRAM kullanımını azaltmıyor.
DLSS destekli oyun sayısı daha fazla ama.AMD'de FSR var. Özellikle %0.1 ve %1 FPS değerlerinde çok daha yüksek FPS veriyor.
Var ama VRAM kullanımını azaltmıyor. RTX 5060 8 GB yeni çıkmış ağır oyunlarda 10 FPS veriyor yada çöküyor. Bunun sebebi 8 GB VRAM'in tıkanması.Görsellik ve FPS'e olan katkısı mevcut.
VRAM tıkanması diye bir şey olmaz, olsa olsa oyun motorunun kusuru derim ben ona.Var ama VRAM kullanımını azaltmıyor. RTX 5060 8 GB yeni çıkmış ağır oyunlarda 10 FPS veriyor yada çöküyor. Bunun sebebi 8 GB VRAM'in tıkanması.