Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,408
Bendeki sistem 1.5 yıl olacak en ufak pompa sesi dahi yok.Pompa arızası yaşatmasın da.![]()
Bendeki sistem 1.5 yıl olacak en ufak pompa sesi dahi yok.Pompa arızası yaşatmasın da.![]()
Bazı üretimlerde sıkıntı çıkıyor, sonra uğraş dur.Bendeki sistem 1.5 yıl olacak en ufak pompa sesi dahi yok.
o yüzden LS-LT serisi yazım.Bazı üretimlerde sıkıntı çıkıyor, sonra uğraş dur.![]()
Anakart ve ekran kartı markalarını hiç duymadım, bunlar kritik parçalar
Colorful da bilindik bir firma aslında.Anakart ve ekran kartı markalarını hiç duymadım, bunlar kritik parçalar
Ama bayağı boş bir anakart. Okadar boş ki sadece 1 tane M.2 SSD slotu var.
reis 30 35 k bandında bana sistem toplayabilirmisin müsait olduğunda şuanki tüm oyunları kasmadan donmadan oynatacak bir sistem monitör dahilColorful da bilindik bir firma aslında.
Çinli.
5000 civarına yok maalesef.
DDR5 bana kalırsa halen maliyetli.
Sizin bütçeniz max. ne kadar?
Ben de dolu anakart kullanıyorum.
ASUS ROG Strix B550-F Gaming kullanıyorum.
AM4'te kaldım ben.
Yeni konu açıp beni etiketle. Monitör de önerelim mi?reis 30 35 k bandında bana sistem toplayabilirmisin müsait olduğunda şuanki tüm oyunları kasmadan donmadan oynatacak bir sistem monitör dahil
reis 30 35 k bandında bana sistem toplayabilirmisin müsait olduğunda şuanki tüm oyunları kasmadan donmadan oynatacak bir sistem monitör dahil
bunlarla şuanki oyunları kasmadan oynatırmı ? ve çıkıcak olan gta6 oyununuBuyur kardeşim, aşağıdaki yazılara tıklayıp ilgili sitelere bakabilirsin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Toplam 37,281 TL.
Bu fiyatta RX 9060 XT 16 GB sistem toplanır. Ayrıca attığın monitörün ghosting durumu böyle:Buyur kardeşim, aşağıdaki yazılara tıklayıp ilgili sitelere bakabilirsin.
Toplam 37,281 TL.
35 bin TL bütçeye monitör dahil mi? Yoksa ayrı bütçeniz var mı monitör için?bunlarla şuanki oyunları kasmadan oynatırmı ? ve çıkıcak olan gta6 oyununu
taş patlasın 42 45 civarı monitör dahil35 bin TL bütçeye monitör dahil mi? Yoksa ayrı bütçeniz var mı monitör için?
Bütçe'de yer kalmadı. Yoksa ben de farkındayım.Bu fiyatta RX 9060 XT 16 GB sistem toplanır. Ayrıca attığın monitörün ghosting durumu böyle:
![]()
Oyunda hipnoz eder.