dizüstü laptopuma kablosuz kulaklık bağlıyorum nezaman bağlı dursa bu laptopda yada herhangi bir cihazdaMerhaba
Bluetooch bağlantı yaptığınız fare, kulaklık donanımlarında mı internet yavaşlıyor.
5 tane cep telefonu ve PC aynı anda kullanırken mi?
Masaüstü kasa kuytu yerde mi? O zaman antenin kablo ile uzatmak, antensiz modelse antenliye geçmek daha verimli olacaktır.
Tavsiye için teşekkürler modem bayağı iyi gözüküyor fakat biraz tuzlu malesefTenda V1200 kullanıyorum performansı gayet stabil şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım Tavsiye ederim
Hocam bu modemleri ucuza zor bulursunuz istersenin sahibinden ya da letgoda 2.el araştırındizüstü laptopuma kablosuz kulaklık bağlıyorum nezaman bağlı dursa bu laptopda yada herhangi bir cihazda
bağlıyken max 20mbps alırken
bağlı değilken 50mbps alıyorum
Tavsiye için teşekkürler modem bayağı iyi gözüküyor fakat biraz tuzlu malesef
Ben modemin wifisini kapatıyorum Xiaomi router dan dağıtıyorum bu şekilde performansımın daha iyi olduğunu düşünüyorum
Kendi adıma konuşuyorum modemden 35-40mgbit hız alırken, router ile hızım 60-80 lere çıktı, ben kopma cart curt yaşamadım hiç. Ama TV biraz terste kaldığı için bir, iki diş çekiyor onda da donmadan kasmadan izliyebiliyorum. Ben şahsi olarak çok memnunum. Tabi bu işten anlayan arkadaşlar yine daha farklı öneriler de bulunabilir.Merhaba almamdaki ikinci bir amaçta xiomi mi tv stick in internet bağlantısı sorunudur (internet yavaşlıyor kopuyor vb) bunu aldıktan sonra kopma yaşarmıyım?