5-7 Bin bütçeye 32/42 inç TV Tavsiyesi

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
350
Merhaba,

Evin 3.TV si için mutfak yada balkona koymak için 32/42 inç arasında Dijitsu/ Altus/Sunny /Onvo /Awox/Axen markalarından hangisini tercih etmeliyim? En azından HD olması iyi olur.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,185
Dijitsu/ Altus/Sunny /Onvo /Awox/Axen bunlara bulaşmayın derim.
Almışken Arçelik üretimi Beko, Altus, Grundig gibi veya Vestel'in Regal gibi alt markalarını tercih edin derim.
Bütçe elveriyorsa ben olsam şunu alırdım;

Bu üründe uydu alıcısı yok yalnız.

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
350
Dijitsu/ Altus/Sunny /Onvo /Awox/Axen bunlara bulaşmayın derim.
Almışken Arçelik üretimi Beko, Altus, Grundig gibi veya Vestel'in Regal gibi alt markalarını tercih edin derim.
Bütçe elveriyorsa ben olsam şunu alırdım;

Bu üründe uydu alıcısı yok yalnız.
Tavsiye için teşekkür ederim. Ben televizyon kategorisini aradığım için bu büyüklükte bu fiyatta Samsung markasını hiç denk gelmemiştim zaten. bunda hoparlör var mı? Galiba dijital uydu alıcısı dışında smart özelliklerinin hepsi var.
Ama ekranın parlaklığı vs canlı bir görmek gerekebilir.

1.000 TL kuponu kullanın fiyat 7.299 TL oluyor.
Fiyatı güzel oluyor ama 1500 tl servis kurulum istiyormuş. Diğer türlü garantiden çıkıyormuş. Next yerine samsungu tercih edebilirim.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,185
Tavsiye için teşekkür ederim. Ben televizyon kategorisini aradığım için bu büyüklükte bu fiyatta Samsung markasını hiç denk gelmemiştim zaten. bunda hoparlör var mı? Galiba dijital uydu alıcısı dışında smart özelliklerinin hepsi var.

Hoparlör var.
Sadece izleme açısı konusunda bir engeli var.
Yan açılardan izlerken renkler soluk görünebilir.
Tam karşıdan bakmanız en iyi görüntüyü verecektir.
Parlaklık normal bir ortam için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
350
Kurulum ücreti o kadar uçuk olmamalı.
Müşteri hizmetlerine sordunuz mu?
Servisten servise değişiyor. 1000 tl civarında en düşüğü.

Hoparlör var.
Sadece izleme açısı konusunda bir engeli var.
Yan açılardan izlerken renkler soluk görünebilir.
Tam karşıdan bakmanız en iyi görüntüyü verecektir.
Parlaklık normal bir ortam için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
İzlemeyi hep karşıdan yapmayabilirim. Bir canlı görüp yan açıları kontrol etmek lazım.samsung öğrenci indirimiyle 8 bine denk geliyor. Bu yüzden değerlendireceğim bu modeli galiba. 3,5 mm jack ile ses sistemi bağlayamıyorum. Onu da typec dönüştürücü iile halledeceğim

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,185
Servisten servise değişiyor. 1000 tl civarında en düşüğü.

İzlemeyi hep karşıdan yapmayabilirim. Bir canlı görüp yan açıları kontrol etmek lazım.samsung öğrenci indirimiyle 8 bine denk geliyor. Bu yüzden değerlendireceğim bu modeli galiba. 3,5 mm jack ile ses sistemi bağlayamıyorum. Onu da typec dönüştürücü iile halledeceğim
Type C değil de HDMI dönüştürücü lazım size.
Ses çıkışı HDMI ARC üzerinden veriliyor.

Y Çevrimdışı

yusufagar

Yeni Üye
24 Tem 2023
10
39

Fiyatı güzel oluyor ama 1500 tl servis kurulum istiyormuş. Diğer türlü garantiden çıkıyormuş. Next yerine samsungu tercih edebilirim.
BEN ANNEME ALDIM SERVİS 500 TL KURULUM ALDI

Geri
Üst Alt