Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 22,234 21 Haz 2025 #15 Berat Abdullah' Alıntı: Merhaba anakart değişimi yaptım karrta regal olarak açılıyor vestel tv konuyla ilgili yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Sorunu tam olarak anlamadım. Logu mu değiştimek istiyorsunuz.?
Berat Abdullah' Alıntı: Merhaba anakart değişimi yaptım karrta regal olarak açılıyor vestel tv konuyla ilgili yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Sorunu tam olarak anlamadım. Logu mu değiştimek istiyorsunuz.?
B Çevrimdışı Berat Abdullah Yeni Üye 30 Eyl 2021 17 36 23 Haz 2025 #16 Sota' Alıntı: Sorunu tam olarak anlamadım. Logu mu değiştimek istiyorsunuz.? Genişletmek için tıkla ... evet taktığım kartta regal yazıyor tv vestel
Sota' Alıntı: Sorunu tam olarak anlamadım. Logu mu değiştimek istiyorsunuz.? Genişletmek için tıkla ... evet taktığım kartta regal yazıyor tv vestel
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 22,234 23 Haz 2025 #17 Berat Abdullah' Alıntı: evet taktığım kartta regal yazıyor tv vestel Genişletmek için tıkla ... eski kart ve yeni kart model numarası nedir.? Görseldeki etiket hangi karta ait.?
Berat Abdullah' Alıntı: evet taktığım kartta regal yazıyor tv vestel Genişletmek için tıkla ... eski kart ve yeni kart model numarası nedir.? Görseldeki etiket hangi karta ait.?