49FAL403 Hdr problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M Çevrimdışı

Mguntav 

Yeni Üye
11 Eyl 2020
10
39
Merhabalar dostlar televizyonda hdr10+ var deniliyor fakat Ps4 pro ve netfilix içinden hdr açılmıyor tvniz hdr desteklemiyor diyor sunny servisi yardımcı olamadı menü ayarları içerisinde hdr açılması için sanırım bir yer olması gerekiyor fakat yok ne yapabilirim yardımlarınız için çok teşekkür ederim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,625
1 saat içinde 4. Mesaj ve yeni bir konu. Lütfen bilen kişi varsa bekleyiniz. Olmadı servise başvurunuz tabi sunny servisi ilgilenir mi bilmem. Umarım çözüm bulursun

M Çevrimdışı

Mguntav 

Yeni Üye
11 Eyl 2020
10
39
1 saat içinde 4. Mesaj ve yeni bir konu. Lütfen bilen kişi varsa bekleyiniz. Olmadı servise başvurunuz tabi sunny servisi ilgilenir mi bilmem. Umarım çözüm bulursun
Sizinde dediğiniz gibi sunny servisinin hiç bir bilgisi yok hdr için ki ilgisi olsun arge departmanı bakacak İç formda yeniyim hatam/kusurum olduysa özür dilerim

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,520
53
ilgili modelin kullanim kılavuzu internette vardir indirip ilgili bölüme basvurmayi deneyebilirsiniz

M Çevrimdışı

Mguntav 

Yeni Üye
11 Eyl 2020
10
39
Hocam Sunny genel Merkez konuyu başlarından atmak için Ar-Ge departmanımıza yönlendirdik diyor çünkü yazılımsal olarak hdr için açılması eklenmemiş doğal olarak saçma sapan bir kullanım kılavuzu bulunmakta internette gerek yok elimde var kullanım kılavuzu fakat hiç bir işe yaramıyor adamlar anlamış milletin kullanım kılavuzu okumadığını ki içine bir şey yazmamışlar

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,625
bu a101 hala bu sunny e güvenip nasıl bir iş yapıyor anlamıyorum, hala hi level ürettiryor, forumda sizin gibi mağudur yüzlerce kişi var,
internetten fln aldı iseniz 14 gün iade hakkınız var yeni imi aldınız ?
iade etmeyi denediniz mi ?

M Çevrimdışı

Mguntav 

Yeni Üye
11 Eyl 2020
10
39
bu a101 hala bu sunny e güvenip nasıl bir iş yapıyor anlamıyorum, hala hi level ürettiryor, forumda sizin gibi mağudur yüzlerce kişi var,
internetten fln aldı iseniz 14 gün iade hakkınız var yeni imi aldınız ?
iade etmeyi denediniz mi ?
Şubeden gittim aldım servis yazı yazıp öyle iade edebiliyormuşum servisten yazıyı bekliyorum hocam kesinlikle 49uhl650 modeline kanıp aldım o televizyondan çook memnundum yaktı beni Sunny ne bir ilgi ne bir bilgi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,625
Şubeden gittim aldım servis yazı yazıp öyle iade edebiliyormuşum servisten yazıyı bekliyorum hocam kesinlikle 49uhl650 modeline kanıp aldım o televizyondan çook memnundum yaktı beni Sunny ne bir ilgi ne bir bilgi
İlla bunu beklemene gerek yok, sonuçta ayıplı bir ürüne giriyor, hdr açmadığını gorselleyiniz, aldığınız TV nin özelliklerinde hdr olduğunu belgeleyiniz.
Sonra Adem hocamın yaptığı gibi onlaine şikayette bulunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt