49" Grundig UHD Led TV Panel Kırılması

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Arkadaşlar ürün oğlumun oyuncak atması nedeniyle kırıldı. Biliyorum paneller genellikle pahalı oluyor ama TV sıfır gibiydi çok da pahalı olmayan bir fiyata tamiri mümkünse tamir ettirmek istiyorum. 1.000tl civarına yan sanayi, çıkma vs panel bulma şansımız var mıdır?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Kirik panelin tamiri mümkün degil,yenisiyle degiisimide genelde ekonomik degil.Cikma panel olayinda ise Tv üreticileri Panele uygun kendi yazilimini üretiyorlar,bu yüzden ayni panel türü olsa dahi cikma panelin uyumsuz cikma ihtimali yüksek olacaktir.Tv nizi acabilirseniz icinde panel seri numaraniz yazili, o numarayi aratarak fiyat konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
TV açılıyor ama ekranın yarısında yazı vs görünmüyor yani öğrenme şansım sanırım epey düşük.

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Anlıyorum hocam sanırım pek ümit yok. Aksesuar olarak dursun o zaman.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Aksesuar olarak dursun
eger isterseniz icindeki parcalarini satmaniz mümkün,anakart ve besleme karti ayrica led bar saglam.Led bar i kendiniz saglam olarak cikarmaniz biraz zor ama digerleri 4 er vida ile kasaya tutturulmus durumda,2.el olarak satabilirsiniz

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Hocam elektrik falan çarpmasın biraz kalsın en azından böyle duruma göre sökerim.

Geri
Üst Alt