43uj701 mi 49sj800 mü almaliyim Acil Yardim

M Çevrimdışı

memursite

Yeni Üye
10 Haz 2018
1
43
Arkadaşlar tv oturma odasında kullanılacak. Yeri geldiginde salonada taşımayı dusunuyorum. Oturma odasi uzunluğu 3.70 m salon 5 metre.

43 ile 49 inc arasında 1000 tl yakin fark var. Sizce aradaki fark değer mi.boyuta ek olarak Ekran yenileme hızı farkı ve nano chipset dışında baska bir fark var mi.

Sizce ne yapayim

Yada onerebileceginiz baska bir model var mi.
Günlük tv izlemede kullanılacak. Ara sıra netten film izleme de. Takılma olmadan. Bakabilecegim. Çok fazla sorun yaratmayacak. Standart kullanım olacak. Menüleri kolay olursa artisi olur.

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Geçende kipaya gittik, orada 50 mu 7000 de dahil, birkaç tv var idi. Bizimkiler sj800w beğendik dedi, test falan yok, market alışverişi, ne olarak ayarlı ise ona baktık.dedim bana uymaz, çok parlak iyide, çok ta beyaz beya:kop Bu arad yan açıdan da baktım çok az kayıp verdi. O açıdan iyi yani.

Bir üstünde lg910v var idi curved bana daha iyi geldi, ama 55 işte işim olmaz, büyük kalır odaya:hoba1

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Geçende kipaya gittik, orada 50 mu 7000 de dahil, birkaç tv var idi. Bizimkiler sj800w beğendik dedi, test falan yok, market alışverişi, ne olarak ayarlı ise ona baktık.dedim bana uymaz, çok parlak iyide, çok ta beyaz beya:kop Bu arad yan açıdan da baktım çok az kayıp verdi. O açıdan iyi yani.

Bir üstünde lg910v var idi curved bana daha iyi geldi, ama 55 işte işim olmaz, büyük kalır odaya:hoba1

Abi bizim huyumuz, illa bir kulp bulmamız lazım :kop

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yok abi TV güzel bak o kadar TV arasından one çıkıyor, Belki ayarlarsan 9 numara görüntüyü verir, bunda Lg nin kullandığı rgbw dizilimin etkisi var sanırım.:krotey

Az önce LG panelli bir 55UD6300 kurdum, Abi tv de smart mmart cart curt hiç bir şey yok, safi tv, 3.15 sürüm eski yazılımla dahi o panel öyle kral bir görüntü veriyordu ki hem de gün ışığında, içimden dedim ki ''En ufak sorun çıkarsa hemen incelemeye alırım'' :kop

TV sadece TV abicim, o nasıl bir güzel görüntüydü öyle, Hem de yanlış hatırlamıyorsam bu tv de smr değeri vs toplasan 600hz dolaylarındaydı.

Kullanacak abimiz de yaşlı başlı yerli kanalları izleyecek bir abiydi hiç derin detay yok, panel testini yaptım ayarlarını düzenledim çıktım. Oh be TV bu işte :ok

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
bu tvnin 49 inch veya 50 inch paneli varmı acaba varsa .lg panellimi yoksa karma panelmi.teşekkürler.

Geri
Üst Alt