By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Merhabalar bugün TV nin kurulumu yapıldı.. 50U9630 servis menüsünde panel olarak 50VESQNFHZ01T yazıyor. Ne olduğunu anlayamadım.
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Merhabalar bugün TV nin kurulumu yapıldı.. 50U9630 servis menüsünde panel olarak 50VESQNFHZ01T yazıyor. Ne olduğunu anlayamadım.
Merhaba bu şekildeTv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
HkcMerhaba bu şekilde
Acaba ips mi va mı bu panel bi de kalite olarak nasıldır..
Va panelAcaba ips mi va mı bu panel bi de kalite olarak nasıldır..
Flash belleği çıkartın 15-20 Saniye sonra geri takın ekrana gelen bildirim üzerine kumanda yön tuşları ile gidip OK tuşuna basın.Değerli dostlar iyi çalışmalar ilginç bir durumla karşı karşıyayım yıllardır smart kullandım şimdi sorsalar smart mi andorid mi smarti tercih ederim andorid yapıyorsa firmalar donanimdan kismayacak 65u9630 TV de kasılmalar devam ediyor hadi böyle kabullendik sağlık olsun formda okudum bu TV NTFS dosya sistemini desteklemiyor ona da kabul bu arada neden desteklemiyor o da ilginç çünkü eski full HD Vestel TV ler bile desteklerken son teknoloji son model TV nin böyle olması enteresan fat 32 bellek uzantılı flash belleği taktım ekranda USB cihaza bağlandı diyor kaynak listesinde Toshiba flash bellek adı bile çıkmıyor yani bu flash belleğin içine nasıl nerden girecem bilgi alabilir miyim
Değerli dostlar görüntü budur flash bellek ismi çıkmıyor
Fikoloji kardeşim sonsuz teşekkürler yetkili servis personelini aradım bir bir şey anlamadı Vestel müşteri hizmetlerini aradım bir şey anlamadı Google yazdım fikoloji videosu denk geldi uygulamalara girdim Multi Media player den yapılacakmış fikoloji öyle anlatmış belleği buldum teşekkürler fikoloji bu televizyonu yapan sevgili mühendis arkadaşlar size soruyorum hadi bizler araştırıyoruz yaşımız genç 50 yaşında ki bir amca nerden bilsin uygulamalara girip Multi playerden açılacağını USB kaynak listesinde görünse daha iyi olmaz mıydı sonuç olarak Vestel markası bu siteye çok şey borçlu bu site sayesinde bizler bilgi sahibi oluyoruz teşekkürlerFlash belleği çıkartın 15-20 Saniye sonra geri takın ekrana gelen bildirim üzerine kumanda yön tuşları ile gidip OK tuşuna basın.
Flash bellek içerisindeki resim, video, müzik masıl ulaşacağım diye yazsaydınız MMP ile ulaşabileceğinizi yazardım. Normalde flash bellek android tv ye takıldığında flash belleğin ismini yazarak ekrana bildirim verir bildirime ok tıkladığınızda flash belleği nasıl kullanmak (Ek bellek) İstediğinizi sorar ben bunu sordunuz sandım.Fikoloji kardeşim sonsuz teşekkürler yetkili servis personelini aradım bir bir şey anlamadı Vestel müşteri hizmetlerini aradım bir şey anlamadı Google yazdım fikoloji videosu denk geldi uygulamalara girdim Multi Media player den yapılacakmış fikoloji öyle anlatmış belleği buldum teşekkürler fikoloji bu televizyonu yapan sevgili mühendis arkadaşlar size soruyorum hadi bizler araştırıyoruz yaşımız genç 50 yaşında ki bir amca nerden bilsin uygulamalara girip Multi playerden açılacağını USB kaynak listesinde görünse daha iyi olmaz mıydı sonuç olarak Vestel markası bu siteye çok şey borçlu bu site sayesinde bizler bilgi sahibi oluyoruz teşekkürler
Sende haklısın kardeşim tam anlatamamış olabilirim smartta ki alışkanlıklar var peki bir soru daha sorayım NTFS dosyası bu TV de hiç bir zamam açılmayacak mi günün birinde yazılımla açılır mı yoksa anakart bu dosya sistemine izin vermiyor muFlash bellek içerisindeki resim, video, müzik masıl ulaşacağım diye yazsaydınız MMP ile ulaşabileceğinizi yazardım. Normalde flash bellek android tv ye takıldığında flash belleğin ismini yazarak ekrana bildirim verir bildirime ok tıkladığınızda flash belleği nasıl kullanmak (Ek bellek) İstediğinizi sorar ben bunu sordunuz sandım.
hkc panel olabilir miMerhabalar bugün TV nin kurulumu yapıldı.. 50U9630 servis menüsünde panel olarak 50VESQNFHZ01T yazıyor. Ne olduğunu anlayamadım.
Bir ihtimalle gelecek yazılımda düzeltirler, çünkü linux sisteminin ntfs desteği için mini uygulamanın çalışması lazım ki sistemi tanısın (android bana göre gelişmiş linuxtur)Sende haklısın kardeşim tam anlatamamış olabilirim smartta ki alışkanlıklar var peki bir soru daha sorayım NTFS dosyası bu TV de hiç bir zamam açılmayacak mi günün birinde yazılımla açılır mı yoksa anakart bu dosya sistemine izin vermiyor mu
Linki inceleyin bir çözüm bulmuştukSende haklısın kardeşim tam anlatamamış olabilirim smartta ki alışkanlıklar var peki bir soru daha sorayım NTFS dosyası bu TV de hiç bir zamam açılmayacak mi günün birinde yazılımla açılır mı yoksa anakart bu dosya sistemine izin vermiyor mu