Teşekkür ederim abi her mesajıma döndün İnsanlara hizmet Hakka hizmettir. Allah razı olsunTcl özgü değil her markada olabilir. Ama genelde eled kullandığı için göze daha çok batıyor. Kimisinde çıkmıyor şans
Teşekkür ederim abi her mesajıma döndün İnsanlara hizmet Hakka hizmettir. Allah razı olsunTcl özgü değil her markada olabilir. Ama genelde eled kullandığı için göze daha çok batıyor. Kimisinde çıkmıyor şans
Linki inceleyin.Vestel 49ua9800 hangi panel kullanıyor?
Vestel 55ua9800 hangi panel kullanıyor?
Her ikisinde de pixellence varmıdır?
Vestel 49ua9800 hangi panel kullanıyor?
Vestel 55ua9800 hangi panel kullanıyor?
Her ikisinde de pixellence varmıdır?
Güle güle kullanınÇeyizlik olsun diye 43inc olanını amazondan aldık dün geldi önümüzdeki yaza kullanmayı düşüyorum ilk kurulumu yaptırıp geri kutusuna kaldırayım yada kullanacağım zaman mı kurdurmalıyım?
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Kargo ile gelmiş bana kalırsa sıcağı sıcağına kurulum yaptırın kırık vs yoksa sonra tekrar kutuya koyun .Kargolara güvenmiyorumÇeyizlik olsun diye 43inc olanını amazondan aldık dün geldi önümüzdeki yaza kullanmayı düşüyorum ilk kurulumu yaptırıp geri kutusuna kaldırayım yada kullanacağım zaman mı kurdurmalıyım?
Çeyizlik süresi 6 aydır kutu da bazı bölgelerde ezikler var bence riske girmeyin. Bı an önce kurdurup teknowest hocamın dediği gibi kenarda muhafaza edinÇeyizlik olsun diye 43inc olanını amazondan aldık dün geldi önümüzdeki yaza kullanmayı düşüyorum ilk kurulumu yaptırıp geri kutusuna kaldırayım yada kullanacağım zaman mı kurdurmalıyım?
lg-boe-hkcMerhaba 55ua2063dt modelinin panel ve ana kart bilgilerini öğrenebilir miyim? Şu anda a101in internet sitesinde 7000 TL'ye satılıyor ve almayı düşünüyorum. A101den en azından internet sitesinden sizce TV alınmalı mıdır? Mevcut fiyatına göre bu TV sizce f/p olarak değerini hak ediyor mu? Mevcut modeli kullananlar varsa eğer artı ve eksilerini paylaşma şansı var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden herkese