ALwuhusH
Aktif Üye
- 12 Ağu 2020
- 268
F
fikoloji 43U9402 2400 tl oldu az once hepsiburada'da sizce bu tv alsam sorun yasarmiyim uzun vadede netlif youtube icin aliyorum
Üzerinde Adem Helvacı nin her zaman favorisi olan mb130e mevcut.?F fikoloji 43U9402 2400 tl oldu az once hepsiburada'da sizce bu tv alsam sorun yasarmiyim uzun vadede netlif youtube icin aliyorum
ozaman aliyorum umarim uzun vadede sorun yaratmazÜzerinde Adem Helvacı nin her zaman favorisi olan mb130e mevcut.?
49UHL650 50'de vardi hi level sizin videolarda bunlari a101'e sordum yokmus ellerinde bende bu tv gordum indirime girmis hazir ne diyorsunuz fiyat icin uygunmu sizceozaman aliyorum umarim uzun vadede sorun yaratmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Helvacı suan 2400 tl dustu hepsiburada alinabilir fiyatmi ?
50 ve veya 49 satışa yeniden girse dahi ben 2200 2300 bantlarında fiyat beklerim açıkçası bu usd kur dalgalanması ile.ozaman aliyorum umarim uzun vadede sorun yaratmaz
Adem Helvacı suan 2400 tl dustu hepsiburada alinabilir fiyatmi ?
49UHL650 50'de vardi hi level sizin videolarda bunlari a101'e sordum yokmus ellerinde bende bu tv gordum indirime girmis hazir ne diyorsunuz fiyat icin uygunmu sizce
49 veya 50 serilerinden indirim olacakmis gibi hissediyorum yada genel bi teknoloji indirimi olacak gibi o yuzden bekliyecegim birazdaha50 ve veya 49 satışa yeniden girse dahi ben 2200 2300 bantlarında fiyat beklerim açıkçası bu usd kur dalgalanması ile.
2400tl ye 3 yıl garantili bu ürün, konuya böyle bakarsak daha makul görülebilir.
Beklentinin sağlam dayanağı var mı ?49 veya 50 serilerinden indirim olacakmis gibi hissediyorum yada genel bi teknoloji indirimi olacak gibi o yuzden bekliyecegim birazdaha
Yok kendi kendimi avutuyorum almisken iyisini alalim 1 kere para verelim diyorum suan tuplu televizyon ile mutluyum ama emekli vakti yaklasiyorBeklentinin sağlam dayanağı var mı ?
Ben de son 4 yıl diyorum ?Yok kendi kendimi avutuyorum almisken iyisini alalim 1 kere para verelim diyorum suan tuplu televizyon ile mutluyum ama emekli vakti yaklasiyor
Vestel bu olmuş olabilirSlm 55 u9402 de LG IPS üretimi var mı fikoloji yoksa boe samsung mu ilk sayfada Samsung va yazmışsın değişen bir şey oldu mu
İlk sayfada mevcut ?43u9402 hangi panel