ticaride kullanmak da dahil olmak üzere telifsiz kullanma/paylasma hakki olan 4k videolar/resimleri paylasan siteler var ..Hayırlı oslun şimdi izleyebildim. Trt4k nin Allah tepesinden baksın yarıda kalmış onlar yüzünden. Tamda logoyu almışsın.
ticaride kullanmak da dahil olmak üzere telifsiz kullanma/paylasma hakki olan 4k videolar/resimleri paylasan siteler var ..Hayırlı oslun şimdi izleyebildim. Trt4k nin Allah tepesinden baksın yarıda kalmış onlar yüzünden. Tamda logoyu almışsın.
İşte ben bu nedenle normal yayın paylasmiyorum artık hem uğraşıyoruz hemde telif yoyordum ? gerçi bütün videolarımda TRT okul var onlarda telif atarsa yanariz ?ticaride kullanmak da dahil olmak üzere telifsiz kullanma/paylasma hakki olan 4k videolar/resimleri paylasan siteler var ..
Aynen yoksa yan açı performansını falan çekmiştimHayırlı oslun şimdi izleyebildim. Trt4k nin Allah tepesinden baksın yarıda kalmış onlar yüzünden. Tamda logoyu almışsın.
Hocam bende de değişim olacak galiba. Panelden dolayı. Bu tv i almamı önerir misin?49u9401 yazmışım 43u9401 olarak yeniden düzenliyorum videoyu zaten trt4k telif atmış arada kırpmalar yaptım ?
Tv çok güzel görüntüsü var panel auo mb130 s boar var herşey güzel ama 3600 çok bu tv ye yinede sen bilirsin ben ücretli değişimde 1550 tl verdimHocam bende de değişim olacak galiba. Panelden dolayı. Bu tv i almamı önerir misin?
Benimki de ücretli değişim olacak. Panel kırık diye bi model belirle üste biraz para ver onunla değiştirelim dediler. Benim konuya seni etiketliyorum hocam. Bi bakarsın benim konuya , zaman bulduğundaTv çok güzel görüntüsü var panel auo mb130 s boar var herşey güzel ama 3600 çok bu tv ye yinede sen bilirsin ben ücretli değişimde 1550 tl verdim

Yan acidan gorunum nasil? Bazi panellerde yan acidan görüntü sikintisi oluyormus. Tanitim videonu izledim ama yan aci konusuna gelemeden erken bitti sanirim teliften . Yan taraftan bakinca görüntü de sikinti oluyor mu?Tv çok güzel görüntüsü var panel auo mb130 s boar var herşey güzel ama 3600 çok bu tv ye yinede sen bilirsin ben ücretli değişimde 1550 tl verdim
İlk sayfada paylaştım yan açıYan acidan gorunum nasil? Bazi panellerde yan acidan görüntü sikintisi oluyormus. Tanitim videonu izledim ama yan aci konusuna gelemeden erken bitti sanirim teliften . Yan taraftan bakinca görüntü de sikinti oluyor mu?
Bu arada sen ne kadar veriyorsun üste. Kırılan tv nin modeli neydiBenimki de ücretli değişim olacak. Panel kırık diye bi model belirle üste biraz para ver onunla değiştirelim dediler. Benim konuya seni etiketliyorum hocam. Bi bakarsın benim konuya , zaman bulduğunda![]()
Hocam yarin arayacagim vestel i fiyat paylasmadilar gecen haftaya kadar sayim vardi ondan dolayi. Yarin bu model icin fiyat alacagim. Sonra buraya yazarim. Yan aciyi izledim gayet güzel benim kirilan tv hangi paneldi bilmiyorum ama sanirim va panel. Bu benim isimi görür. Gayet iyi gözüküyor , siritmiyor. Benim forumdaki konuya etiketliyorum hocam , benim eski tv nin halini görürsünİlk sayfada paylaştım yan açı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada sen ne kadar veriyorsun üste. Kırılan tv nin modeli neydi

Vestel 42pf8060 42” ekran. Artik üretmiyor bu modeli.Hocam yarin arayacagim vestel i fiyat paylasmadilar gecen haftaya kadar sayim vardi ondan dolayi. Yarin bu model icin fiyat alacagim. Sonra buraya yazarim. Yan aciyi izledim gayet güzel benim kirilan tv hangi paneldi bilmiyorum ama sanirim va panel. Bu benim isimi görür. Gayet iyi gözüküyor , siritmiyor. Benim forumdaki konuya etiketliyorum hocam , benim eski tv nin halini görürsün![]()
İlk sayfada paylaştım yan açı
@Adem Helvacı abinin YouTube daki son videolarini izledin mi? ONVO OV42250 marka tv i test ediyor ve tv gercekten güzel. VESTEL 43U9401 ile Adem abinin YouTube da yeni tanittigi ONVO OV42250 ile karsilastirsan ne dersin? Benzerler mi? O son video daki o onvo tv baya iyi duruyor. Ama vestel benden bi tv modeli istiyo. Onun gibi bi mode lazim bana da. Vestel 43U9401 bu banada benim isimi görür mû hocam sence?@yefe78 hocam benim tv bu
Hocam bisey daha soracagim. Buna kodi yukleniyor mu?İlk sayfada paylaştım yan açı
Kodi android uygulaması olmaz buna. Tv nin görüntü abartısız mükemmel auo panel olanını talep edin @fikoloji usta lg panelli olan da var demiştiHocam yarin arayacagim vestel i fiyat paylasmadilar gecen haftaya kadar sayim vardi ondan dolayi. Yarin bu model icin fiyat alacagim. Sonra buraya yazarim. Yan aciyi izledim gayet güzel benim kirilan tv hangi paneldi bilmiyorum ama sanirim va panel. Bu benim isimi görür. Gayet iyi gözüküyor , siritmiyor. Benim forumdaki konuya etiketliyorum hocam , benim eski tv nin halini görürsün
Vestel 42pf8060 42” ekran. Artik üretmiyor bu modeli.
@Adem Helvacı abinin YouTube daki son videolarini izledin mi? ONVO OV42250 marka tv i test ediyor ve tv gercekten güzel. VESTEL 43U9401 ile Adem abinin YouTube da yeni tanittigi ONVO OV42250 ile karsilastirsan ne dersin? Benzerler mi? O son video daki o onvo tv baya iyi duruyor. Ama vestel benden bi tv modeli istiyo. Onun gibi bi mode lazim bana da. Vestel 43U9401 bu banada benim isimi görür mû hocam sence?
Hocam bisey daha soracagim. Buna kodi yukleniyor mu?