43F9510 YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BGA06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    seg
Teşekkür ederim iyi akşamlar. iyi çalışmalar

Ustam iyi geceler
Şehir dışındaydım yeni geldim. Foruma girmek için fırsatım olmadı ilginiz için çok teşekkür ederim.
Dosyayı yeniden paylaşabilirmisiniz indiremiyorum hata veriyor.
ustam biraz rahatsızdım kusura bakmayın cevab veremedim şota ustamız size yazılımı göndermiş

Geçmiş olsun üstat
teşekkür ederim ustam valla ortalıkta nasıl bir salgınsa 15 gün oldu girpten kurtulamadım.sakın maskesiz işe ve kalabalık ta bulunmayın coronadanda daha beter

teşekkür ederim ustam valla ortalıkta nasıl bir salgınsa 15 gün oldu girpten kurtulamadım.sakın maskesiz işe ve kalabalık ta bulunmayın coronadanda daha beter
15 Gün bende rahatsızdım çok şükür atlattım.

2 Tv yede uygun yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Sorun çözüldü ilgin için teşekkür ederim. Yaklaşık bir ayı geçkindir hasta olduğumdan uygulamayı yeni yapabildim. O nedenlede geçte olsa teşekkür etmek istedim.

Sorun çözüldü ilgin için teşekkür ederim. Yaklaşık bir ayı geçkindir hasta olduğumdan uygulamayı yeni yapabildim. O nedenlede geçte olsa teşekkür etmek istedim.
Rica ederim geçmiş olsun.

Ustalar İyi Akşamlar,
VESTEL 43F9510 Tv güncelleme sonrası bu şekle gelmiş.
Eski yazılım için yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler
Hayırlı işler

WhatsApp-Image-2025-01-07-at-20.24.20adb2056c9292673b.jpg
WhatsApp-Image-2025-01-07-at-20.24.2149941ec677902549.jpg

Ustalar İyi Akşamlar,
VESTEL 43F9510 Tv güncelleme sonrası bu şekle gelmiş.
Eski yazılım için yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler
Hayırlı işler

WhatsApp-Image-2025-01-07-at-20.24.20adb2056c9292673b.jpg
WhatsApp-Image-2025-01-07-at-20.24.2149941ec677902549.jpg
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

IMG_4803.jpg

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın yazılım yüklendikten sonra güncellemeyi kapatın sorumluluk tamamen sizdedir.
Ustam iyi akşamlar,
yazılımı flas a aldım fakat yazılım yükleme başarısız oldu diyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın yazılım yüklendikten sonra güncellemeyi kapatın sorumluluk tamamen sizdedir.

Ustam iyi akşamlar,
Ustam flash değiştirdim düzeldi
sonucunu bildireceğim.

Ustam iyi akşamlar,

Ustam flash değiştirdim düzeldi
sonucunu bildireceğim.
Hocam Çok Teşekkür ederim,
Sorun düzeldi,
iyi akşamlar
hayırlı işler.

Son düzenleme:
Aynı model aynı anakart aynı menu tv yazılım yükleme işleminden sonra gama oldu. Sanırım doğru yazılım değildi. paylaştığınız yazılımı bana da atmanız mümkün müdür. Teşekkürler.

Aynı model aynı anakart aynı menu tv yazılım yükleme işleminden sonra gama oldu. Sanırım doğru yazılım değildi. paylaştığınız yazılımı bana da atmanız mümkün müdür. Teşekkürler.
aynı mesajı neden iki farklı konuya yazıyorsunuz.? Modelin aynı olması donanımın aynı olduğu anlamına gelmez

Geri
Üst Alt