A
Alparslan06
Yeni Üye
- 10 Nis 2020
- 22
- 51
Teşekkür ederim iyi akşamlar. iyi çalışmalar
ustam biraz rahatsızdım kusura bakmayın cevab veremedim şota ustamız size yazılımı göndermişUstam iyi geceler
Şehir dışındaydım yeni geldim. Foruma girmek için fırsatım olmadı ilginiz için çok teşekkür ederim.
Dosyayı yeniden paylaşabilirmisiniz indiremiyorum hata veriyor.
Geçmiş olsun üstatustam biraz rahatsızdım kusura bakmayın cevab veremedim şota ustamız size yazılımı göndermiş
teşekkür ederim ustam valla ortalıkta nasıl bir salgınsa 15 gün oldu girpten kurtulamadım.sakın maskesiz işe ve kalabalık ta bulunmayın coronadanda daha beterGeçmiş olsun üstat
15 Gün bende rahatsızdım çok şükür atlattım.teşekkür ederim ustam valla ortalıkta nasıl bir salgınsa 15 gün oldu girpten kurtulamadım.sakın maskesiz işe ve kalabalık ta bulunmayın coronadanda daha beter
Sorun çözüldü ilgin için teşekkür ederim. Yaklaşık bir ayı geçkindir hasta olduğumdan uygulamayı yeni yapabildim. O nedenlede geçte olsa teşekkür etmek istedim.2 Tv yede uygun yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Rica ederim geçmiş olsun.Sorun çözüldü ilgin için teşekkür ederim. Yaklaşık bir ayı geçkindir hasta olduğumdan uygulamayı yeni yapabildim. O nedenlede geçte olsa teşekkür etmek istedim.
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLERUstalar İyi Akşamlar,
VESTEL 43F9510 Tv güncelleme sonrası bu şekle gelmiş.
Eski yazılım için yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler
Hayırlı işler
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın yazılım yüklendikten sonra güncellemeyi kapatın sorumluluk tamamen sizdedir.
Ustam iyi akşamlar,Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın yazılım yüklendikten sonra güncellemeyi kapatın sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın yazılım yüklendikten sonra güncellemeyi kapatın sorumluluk tamamen sizdedir.
Ustam flash değiştirdim düzeldiUstam iyi akşamlar,
yazılımı flas a aldım fakat yazılım yükleme başarısız oldu diyor.
Hocam Çok Teşekkür ederim,Ustam iyi akşamlar,
yazılımı flas a aldım fakat yazılım yükleme başarısız oldu diyor.
Ustam flash değiştirdim düzeldi
sonucunu bildireceğim.