M Çevrimdışı Menof Yeni Üye 19 Kas 2021 13 45 2 Nis 2025 #29 Sota' Alıntı: aynı mesajı neden iki farklı konuya yazıyorsunuz.? Modelin aynı olması donanımın aynı olduğu anlamına gelmez Genişletmek için tıkla ... İki farklı konu olduğunu farketmedim. Aynı konuya yazamadım diye düşündüm. Kusura bakmayın.
Sota' Alıntı: aynı mesajı neden iki farklı konuya yazıyorsunuz.? Modelin aynı olması donanımın aynı olduğu anlamına gelmez Genişletmek için tıkla ... İki farklı konu olduğunu farketmedim. Aynı konuya yazamadım diye düşündüm. Kusura bakmayın.
S Çevrimdışı Scorpions Yeni Üye 16 Ağu 2025 2 36 16 Ağu 2025 #30 Tv seg yazısı gelıyor ama acılmıyor yazılımdan olsa gerek yardımcı olurmusunuz
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 23,751 16 Ağu 2025 #31 Scorpions' Alıntı: Tv seg yazısı gelıyor ama acılmıyor yazılımdan olsa gerek yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Bu seriye uygun elimizde yazılım yok.
Scorpions' Alıntı: Tv seg yazısı gelıyor ama acılmıyor yazılımdan olsa gerek yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Bu seriye uygun elimizde yazılım yok.
S Çevrimdışı Scorpions Yeni Üye 16 Ağu 2025 2 36 16 Ağu 2025 #32 Sota' Alıntı: Bu seriye uygun elimizde yazılım yok Genişletmek için tıkla ... Eywallah