Vestel mağazasında 43F8500 modelinin teşhirini inceledim. Ya bu ne kadar dandik bir kasa ! Bundan daha kalitesiz bir tv kasası olamaz herhalde. Sadece TV yayını için kullanılacak. Fakat o şartlar mağazada olmadığı için dahili uydu alıcıyla tv'yi test edemedim.
Tekrarlayan video ile görüntü performansı güzeldi: İyi bir açı performansı ve doğallık. Ama özel video sonuçta. LG IPS vardı sanırım. Ama BOE'yi hiç gözlemlemediğim için fikrim yok.
* Vestel, kendi satış kanalları ve bayileri haricindeki satışlarda garantiyi 3 yerine 2 yıl veriyor ve kurulumu da ücretli yapıyor. Satış kanalından bununla ilgili bilgi verilmiyorsa; sipariş vermeden satıcıdan veya Vestel Müşteri hizmetlerinden öğrenmeniz gerekli. Mesela Amazon, Vestel'in yetkili satış bayilerindenmiş: Amazon müşteri hizmetlerinin bundan haberi yok, Vestel Müşteri hizmetlerinden bu bilgiyi aldım.
43'' full hd, smartsız, sadece tv yayını izlenecek düz bir tv alacağım. Regal'in 43RH0EF ve 43R604F modelleri var. Ama fiyatları şuan birbirine çok yakın ve bu modellerin panelleri karma. İstemediğim karmalardan (BOE ile birlikte HKC ve Panda'da var. ) BOE bana lazım. Ama bunu teyit için seri no lazım. Seri No paylaşmak istemeyen sanal mağaza satıcıları. Mevzu iyicene karışıyor.
Sonuç; 43F8500 siparişi verdim.