4000 - 5500 TL Arası TV Tavsiyesi

Z Çevrimdışı

zkriya46

Yeni Üye
14 Ağu 2019
3
31
İyi Bayramlar
Yeni Evleneceğim için 6-7 aydır tv arayışı içindeyim geçmiş yıllarda teknoloji ile aram oldukça iyiydi neyin ne olduğunu anlardım aradan gecen zamanda teknoloji çığır açmış sürekli siz üstatların ve forum üyelerinin yazılarını tavsiyelerini takip ediyorum ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim.
Kimi zaman pahalı bir tv ye gerek yok verdiğin paranın karşılığında ne alacaksın yada ne kadar kullanacaksın diyorum geride almışken re iyi bir tv al ilerde tekrardan değiştirme ihtiyacı duyma diyorum anlayacağınız karasızlık hat safa.
Tv ihtiyacım hangi doğrultuda diye sorarsanız,
49 inç veya 55 inç büyüklükte bir tv boyut olarak beni doyurur,
Genelde film izlerim
Smart tv özellikleri sesli komut özellikleri olması gereklimi hadi o özellikleri atladım ilerde olsa iyi olurdu diye pişmanlık yaşarmıyım,
parlaklık, renk ve izleme açısı önemli memurum sürekli taşınma işim oluyor tv konumum gittiğim evlerde değişecek,
Kanal geçişleri ve görüntü yenilenme konusunda takıntılıyım.
Vereceğiniz acizane tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yakın zamanda forumda canlı yayın ile bir sohbet planlıyoruz tv dünyası üzerine. Durum çok acil değil ise izlemeden karar vermeyin derim zira tv dünyasına bakış açınız değişir bazı gerçekleri öğrendiğinizde.

Yoksa buraya 2 3 alternatif model yazıp gitmek kolay benim için :ok

Z Çevrimdışı

zkriya46

Yeni Üye
14 Ağu 2019
3
31
Yakın zamanda forumda canlı yayın ile bir sohbet planlıyoruz tv dünyası üzerine. Durum çok acil değil ise izlemeden karar vermeyin derim zira tv dünyasına bakış açınız değişir bazı gerçekleri öğrendiğinizde.

Acelem yok Adem bey izleyip daha sağlıklı karar almak isterim, yalnız şuan önereceğiniz modelleri de merak etmiyor değilim.

Z Çevrimdışı

zkriya46

Yeni Üye
14 Ağu 2019
3
31

Adem hocam bekledikçe daha çok sıkıntı veriyor bu TV işi en son 55 inç lik bir TV almaya karar verdim ips panel yada Va panel kararımı bir türlü veremedim maç izleyen biri değilim genelde film ve dizi izlerim arada oyun , Netflix ve YouTube için
Samsung NU7400,
SAMSUNG RU7400 ile 7100 serilerinin farkını bir türlü anlayamadım
LG UK6470PLC
LG UM7450PLA
Sony KD-55XG7096
Modellerinin arasında yim bu modeller lerden hangisi öne çıkıyor yada bu özelliklere yakın daha düşük fiyatlı bir TV önerimiz varmı

Geri
Üst Alt