40.000 TL'ye Klima Tavsiyesi

S Çevrimdışı

spooker01

Yeni Üye
17 Haz 2024
8
25
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Klima almayı düşünüyorum, salona takacağım ve oda 25-30 metrekare. Ben 18000 BTU daha iyi olur diye düşünüyorum ama internetten hesapladığımda 12000 BTU öneriyor, dolayısıyla ne kadar doğru bilemedim. Konu hakkında bilgili olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,182
12lik makina 30m2 soğutur ama kalabalık ailelere yada aç kapa kullanan kullanıcıların 18lik alması daha doğru olur.
PC18SQ modeli fiyat/performans cihazıdır.

S Çevrimdışı

spooker01

Yeni Üye
17 Haz 2024
8
25
12lik makina 30m2 soğutur ama kalabalık ailelere yada aç kapa kullanan kullanıcıların 18lik alması daha doğru olur.
PC18SQ modeli fiyat/performans cihazıdır.
hocam bunun iç ünitesi alüminyum mu bakır mı? bir de lg'nin istanbul için teknik servisi nasıldır iyi midir?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,182
E.C.A. Nioble Blue 18 hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
Haier üretimi olduğunu okumuştum.
Hairer ve Gree üretimi cihazlarının yazılım stabilitesini pek beğenmem.

Isıtıp soğutmaz mı alasını bile yapar ekonomik olarak mı yapar orası tartışılır. yazılım iyi olması parça kalitesiyle beraber tasarrufu getirdiğini unutmayın.

S Çevrimdışı

spooker01

Yeni Üye
17 Haz 2024
8
25
Haier üretimi olduğunu okumuştum.
Hairer ve Gree üretimi cihazlarının yazılım stabilitesini pek beğenmem.

Isıtıp soğutmaz mı alasını bile yapar ekonomik olarak mı yapar orası tartışılır. yazılım iyi olması parça kalitesiyle beraber tasarrufu getirdiğini unutmayın.
Hocam bu LG hakkında bazı kötü yorumlar okudum ondan kafam çok karıştı. Bazıları iyi soğutmuyor falan demiş ama özelliklerine bakıldığında aslında çok iyi görünüyor. Midea gibi Çin markası ürünler de almak istemiyorum ama kafam çok karıştı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,182
Hocam bu LG hakkında bazı kötü yorumlar okudum ondan kafam çok karıştı. Bazıları iyi soğutmuyor falan demiş ama özelliklerine bakıldığında aslında çok iyi görünüyor. Midea gibi Çin markası ürünler de almak istemiyorum ama kafam çok karıştı.
Buz gibi donmak, Ateş gibi yanmak istiyorum diyenlere Gree, Haier öneririm. Fatura gelince Vız vız etmeyecekler ama.
Şu bir gerçek bizim millet klima kullanmasını bilmiyor.!
Kumandadan 25 ayarladın en uzak köşe 26-26.5 civarıysa klima istenileni veriyor demektir. Bu yaparken de en az enerji tüketimini yapması gerekir.

S Çevrimdışı

spooker01

Yeni Üye
17 Haz 2024
8
25
Buz gibi donmak, Ateş gibi yanmak istiyorum diyenlere Gree, Haier öneririm. Fatura gelince Vız vız etmeyecekler ama.
Şu bir gerçek bizim millet klima kullanmasını bilmiyor.!
Kumandadan 25 ayarladın en uzak köşe 26-26.5 civarıysa klima istenileni veriyor demektir. Bu yaparken de en az enerji tüketimini yapması gerekir.
Bazı kişiler bana Midea ve Gree gibi markaları öneriyor. Ancak bu markaların Çin menşeli olması en büyük handikap gibi geliyor. Evet, diğer büyük markalar da üretimlerini Çin'de yapıyor ama bu Çin merkezli markaların ülkemizdeki servis ağlarının ne kadar yaygın ve kaliteli olduğu konusunda emin olamıyorum. Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bu konuda sizin görüşünüz nedir?

Geri
Üst Alt