evet çok seri bir şekilde bütün katagorilerden ürün getiriyorlar ve uygun fiyata oluyor. sürekli ürünler değişiyor çok hızlılar.Bu marketler bütün mağazaları kapattıracak yakında.
Bilmiyorum ama hiç beklenmeyen bir anda, hiç beklenmeyen bir kanaldan gelen baskı ile bu işe el atabilir devlet. Bu ne abi yaaa
Yüksek alım gücünün verdiği avantajı kullanıyorlar Egemen kardeşim.evet çok seri bir şekilde bütün katagorilerden ürün getiriyorlar ve uygun fiyata oluyor. sürekli ürünler değişiyor çok hızlılar.
mantıklı hocam. şuana kadar çok tepki görmemelerinin sebebi de gelen ürünlerin az sayıda olması olabilir. yoksa gerçekten millete kepenk kapattırır bunlar.Yüksek alım gücünün verdiği avantajı kullanıyorlar Egemen kardeşim.
Ticaretteki 1 numaralı kural nedir?
ALIRKEN KAZAN
Kapattırıyorlar zaten hocam. Gidin mahalle bakkalınıza sorun, oturup ağlar adam.mantıklı hocam. şuana kadar çok tepki görmemelerinin sebebi de gelen ürünlerin az sayıda olması olabilir. yoksa gerçekten millete kepenk kapattırır bunlar.
Kapattırıyorlar zaten hocam. Gidin mahalle bakkalınıza sorun, oturup ağlar adam.
Tekelciler de eylemde şu sıralar.
90 derece dönüp şunu sorayım:
"Neden erkek terlik yok ya?"
Aynen üstad ya. Vallahi çok kızıyorum bir yandan bunlara, bir yandan da onca insana ekmek veriliyor ve esnafın tutumu ve lnsanlari söğüşleme tarzı yaklaşımı var.Bu marketler bütün mağazaları kapattıracak yakında.
Bilmiyorum ama hiç beklenmeyen bir anda, hiç beklenmeyen bir kanaldan gelen baskı ile bu işe el atabilir devlet. Bu ne abi yaaa
Aynen üstad ya. Vallahi çok kızıyorum bir yandan bunlara, bir yandan da onca insana ekmek veriliyor ve esnafın tutumu ve lnsanlari söğüşleme tarzı yaklaşımı var.
Ama yinede her türlü ürünü sattıkları için bu tarafa kızgınlığım daha fazla
Aslına bakarsan istihdam değil, devlet eli ile emek sömürüsü bu kardeşim.
Nice kardeşlerimiz var bu marketlerde. Kadın hali ile, kız hali ile kasa kasa ürün indirip bindiriyorlar. 3 kişilik işi 1 kişi ile yapan, koca mağazayı tek başına idare edenler var.
O eski esnaf anlayışı bitmiş, Sabah kapı önü çay sohbetleri ile birlikte yapılan temizlikler bitmiş onun yerini müdür korkusu, işten atılma tedirginliği, yorgluk, bıkkınlık, bezginlik ve bunun negatif getirisi olarak da asık suratlılık almış.
Klimalı kapalı ortamlara hapsedilmiş insanların olağan sonuçları yani )