3D SMART 43FB8500 VESTEL NETFLİX SORUNU

S Çevrimdışı

sezertiryak

Yeni Üye
29 Kas 2019
8
24
Merhabalar,uzun zaman önce bu forumda youtube açılmadığından yazılım talep edip sorunumu çözmüştüm ve Netflix’i aktif etmiştim.Ancak bugünden itibaren netflix açılmıyor aşağıdaki görüntüdeki gibi kalıyor yuvarlak dönüp duruyor bu sorunu daha önce yaşayıp çözebilen var mı?

C76A3A06-93C7-4C11-97F6-EAACDA969D68.jpg

Yazılım :

DAC2901D-FE98-4845-99E7-ED42A2A5F189.jpg

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bu şekilde denedim zaten ancak olmadı :/ Umudu kesicez mi artık netflixten bi hal çaresi çıkmaz mı?
Ben mb97 lerde artik kesinlikle vestelin destegi kaldirdigini düsünüyorum.Tarayici ile acmak normalde mümkün olmaliydi ,fakat geri dönüsler olumsuz oldu.Geriye bir tek widi özelligini kullanarak tv den seyretme secenegi kaliyor.
Üyeligim olmadigi icin alternatif deneme imkanim yok, simdilik arastiriyorum birsey bulursam paylasirim..

S Çevrimdışı

sezertiryak

Yeni Üye
29 Kas 2019
8
24
Ben mb97 lerde artik kesinlikle vestelin destegi kaldirdigini düsünüyorum.Tarayici ile acmak normalde mümkün olmaliydi ,fakat geri dönüsler olumsuz oldu.Geriye bir tek widi özelligini kullanarak tv den seyretme secenegi kaliyor.
Üyeligim olmadigi icin alternatif deneme imkanim yok, simdilik arastiriyorum birsey bulursam paylasirim..
Beklemedeyim o zaman yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
m

Wi-di işe yaramayabilir telif nedeniyle.

Geri
Üst Alt