32ph3125 Vestel TV'nin paneli 32ph5065 TV'ye uyar mi

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
siz paneli saglam tv/kasa ya anakart mi taktiniz?yoksa besleme kartinida mi degistirdiniz?Normalde paneli saglam kasanin besleme kartini degistirmenize gerek yok ,sadece anakarti degistirmeniz gerekirdi,eger uyumlu olmaz ise besleme kartina müdahale gerekebilir...

T Çevrimdışı

Thesaint 

Yeni Üye
6 May 2020
16
46
Benim panel edge LED olan kırıktı kart besleme sağlamdı, sağlam bir panel buldum anakarti ve beslemesi sokulmuş ledleri vardı dedimki paneli sokmektense kartları tasiyayim daha kolay olur diye düşündüm, paneli aldığım kişi ledlerin ve panelin sağlam olduğuna garanti verdi

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Benim panel edge LED olan kırıktı kart besleme sağlamdı, sağlam bir panel buldum anakarti ve beslemesi sokulmuş ledleri vardı dedimki paneli sokmektense kartları tasiyayim daha kolay olur diye düşündüm, paneli aldığım kişi ledlerin ve panelin sağlam olduğuna garanti verdi
Benim yaptigim islem panelin saglam oldugu kasaya sadece anakart takmak seklinde oluyor, sadece 1 kez besleme karti uyumsuzlugu yüzünden besleme kartini da degistirdim.Ben hic bir zaman panelden gelen kabloya müdahale etmedim.
Sizin örnekte hem panel tipleri degisik, hem de saglam panele ait besleme ünitesi yok.2 tv nin eger besleme üniteleri ayni ise (internetten kontrol etmeniz mümkün) kabloya müdahale etmeden besleme kartina takin..Diger ihtimaller icin ustalarimiz daha bilgili onlarin cevaplarini/yönlendirmelerini bekleyin/yapin..
bir diger ihtimalde opencell degisimi ,bunun icinde ustalarin yönlendirmelerine ihtiyaciniz var, benim hic denemedigim bir yöntem.

T Çevrimdışı

Thesaint 

Yeni Üye
6 May 2020
16
46
Nihayetinde kırık olan panelin yerine yeni paneli değiştirdim sistemi çalıştırdım ledler falan çalışıyor ancak panelde goruntu yok. Enerji yokken olan o koyu karanlık değil de ledlerin ışık vermesiyle oluşan aydınlık bir karanlık var bu yazılımla duzelebilir birsey mi dir, hani hiç bir aygıt bağlamazsiniz da sinyal yok der ya o ekranındaki gibi bir karanlık ancak hiç bir menü yada uyarı ekranı da goruntulenmiyor

Geri
Üst Alt