32SBH510 dur büyük ihtimalleA101'e gelen Vestel üretimi televizyonlara bakabilirsiniz.
Bir de Migrost'ta bugün 32" uydu alıcılı Seg televizyonlar gördüm, 900 lira civarı fiyatı vardı.
Eski midir, yeni üretim midir Migros'takiler bilmem.
AWOX yerine Vestel ve alt markalarını tavsiye ederim.
032SBH510 dur büyük ihtimalle
teşekkurler0
Eskiden görüyordum sık sık, şimdi yeniden görünce dikkatimi çekmişti.
Modeline dikkat etmedim.
Malum 32 inç televizyonlar bile 1500 bandında satılır olunca.
1600 TL'ye şu ürün gelmiş;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Belki şubelerde vardır.
32 inç bir Toshiba gelmişti Vestel üretimi, onu bulamadım maalesef.
SEG tavsiyenizi araştırırken baktım da, TV'nin Eylül'deki fiyatına yetiyormuş benim bütçem.A101'e gelen Vestel üretimi televizyonlara bakabilirsiniz.
Bir de Migrost'ta bugün 32" uydu alıcılı Seg televizyonlar gördüm, 900 lira civarı fiyatı vardı.
Eski midir, yeni üretim midir Migros'takiler bilmem.
AWOX yerine Vestel ve alt markalarını tavsiye ederim.
Anlamadım ama?SEG tavsiyenizi araştırırken baktım da, TV'nin Eylül'deki fiyatına yetiyormuş benim bütçem.
ROSE TV başlığında Seg 32 inç tavsiyesi vermiştiniz. Nasıl bir tvdir diye ararken forumda, Eylül ayında bu başlıkta seg 32 inç tavsiyenizi gördüm. Eylülde 999TL iken şimdilerde 1350TL. Yani bütçem Eylül ayındaki satışa yetiyormuş demek istedim.Anlamadım ama?
Yapacak bir şey yok.ROSE TV başlığında Seg 32 inç tavsiyesi vermiştiniz. Nasıl bir tvdir diye ararken forumda, Eylül ayında bu başlıkta seg 32 inç tavsiyenizi gördüm. Eylülde 999TL iken şimdilerde 1350TL. Yani bütçem Eylül ayındaki satışa yetiyormuş demek istedim.
Fiyatı abartı. O fiyata daha iyisi vardır, monitör olarak.
Fiyatlar yükseliyor maalesef bu tv ye 2450 TL istiyor adamlar
Dün sordum başka bir satıcı ise lg32lm6300 e 2700 dedi millet uçmuş ben kaldım yayaFiyatı abartı. O fiyata daha iyisi vardır, monitör olarak.