- 23 Kas 2017
- 21,009
Bende 32 inç bir TV alacağım. Smart ve full HD olsun istiyorum. 1.5 metreden ve yandan izlenecek. Aydınlık bir Oda da pencere karşısına gelecek. Nette epey Bi dolaştım. Grundig vle 32 6730 muadillerine göre Fiat olarak dikkatimi çekti. Hepsiburada da 1400 TL. Ado hocam tavsiye eder misiniz. Farklı bir önerinizi de alabilirim.
Umutum senin de bildiğin üzere ekran boyutu küçüldükçe hücre boyutları da küçüldüğünden dolayı kusurları görme olasılığı da oldukça düşüyor. hele bir de FHD olunca senind e bildiğin üzere cell sayısı 2.073.600 adet olduğundan dolayı görüntü kalitesi de oldukça güzel oluyor.Önceki Vestel 32" televizyonun çöpe gitmesinin ardından yeni bir 32" TV alma düşüncesindeyiz.
Full HD, dahili uydulu, kanser etmeyecek bir televizyon arıyoruz.
Önceki TV ile aldığımız sehpa mevcut, ona takmayı düşünüyoruz.
Tavsiyen nedir Ado hocam?
Umutum senin de bildiğin üzere ekran boyutu küçüldükçe hücre boyutları da küçüldüğünden dolayı kusurları görme olasılığı da oldukça düşüyor. hele bir de FHD olunca senind e bildiğin üzere cell sayısı 2.073.600 adet olduğundan dolayı görüntü kalitesi de oldukça güzel oluyor.
Bu anlamda alacağın neredeyse her marka (Sunny Axen vs hariç) görüntü anlamında sana hiç sorun çıkartmayacaktır.
Ancak yine senin de bildiğin üzere bizler ürünün satış sonrasına daha çok odaklanıyor ve alacağın ürün ile ilgili donanımsal ve yazılımsal anlamda hem destek, hem de ekonomik destek istiyoruz.
Umutum seninle sohbetlerimizden de hatırlasın ki bir çok konuda VESTEL markasını çok eleştiririm. Ancak söz konusu satış sonrası hizmet ve yazılım desteği olduğunda, aynı zamanda ürünün garantisi bittiğinde ekonomik onarım yöntemleri bakımından her zaman bizim kurtarıcımız oluyor.
Elimizdeki olanaklar doğrultusunda sana AWOX alabilirsin de diyebilirim ancak bu işin içinde olmanın verdiği yüksek tecrübe ile çok da taraftar olmadığımı belirtmek isterim.
Kulvar 32'' olduğundan dolayı ithal markalara yönelmeyi de gerekli görmüyorum.
Zap hızı HD den HD ye ortalama 3 saniye dolaylarında olan MB110S anakart + LG IPS panel ile kombin edilmiş, 32FD7100 önerebilirim.
Pahalı derseniz daha alt özellikli 32FB5 serisi de bakabilirsin
Vestel'e bu parayı vereceğime SAMSUNG alırım dersen eğer 32N5000
(Yine de öncelikli tavsiyem FD7100, aynı zamanda bu modelde çoklu üretim var, MB211 anakartlı olanı da var, kesin alım durumuna geçeceğin zaman daha derin bilgi veririm)
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Grundig 32vle 6730 TV yi aldım.
İnşallah deneyimlerimi paylaşacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar sanırım daha önce TV testiyle ilgili bir yazı paylaşılmıştı. Acaba nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz? Birkaç gündür forumda geziniyorum lakin bulamadım.
Önceki Vestel 32" televizyonun çöpe gitmesinin ardından yeni bir 32" TV alma düşüncesindeyiz.
Full HD, dahili uydulu, kanser etmeyecek bir televizyon arıyoruz.
Önceki TV ile aldığımız sehpa mevcut, ona takmayı düşünüyoruz.
Tavsiyen nedir Ado hocam?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bitmesydi bu ürün güzel ve all in one tv gibi duruyor
regal in uydu smart bir ürünü var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bende bu var
1-2 şey dışında genel olarak memnunum
Umut Barış