- 23 Kas 2017
- 21,816
Emniyeti elden bırakmamak lazım ama biraz televizyonlar işi büyütüyor sanırım.Allah kötü bir durumla karşılaştırmasın
Bugün haberde söylenilene göre asıl etki Çanakkale taraflarında hissedilecekmiş galiba ama hatırlamıyorum.

Emniyeti elden bırakmamak lazım ama biraz televizyonlar işi büyütüyor sanırım.Allah kötü bir durumla karşılaştırmasın

Az önce Yunanistan'ı izledim internetten inşallah onlar kadar olmaz hocamEmniyeti elden bırakmamak lazım ama biraz televizyonlar işi büyütüyor sanırım.Allah kötü bir durumla karşılaştırmasın

Valla ben uygulamadan takip ettiğime göre Datça'dan başlıo - Bodrum - Didim - Turgutreis - Kuşadası - Seferihisar - Çeşme - Karaburun - Dikili - Ayvalık - Bozcaada - Gökçeada en sonda Çanakkaleyi fena vuruyorBugün haberde söylenilene göre asıl etki Çanakkale taraflarında hissedilecekmiş galiba ama hatırlamıyorum.![]()
Valla ben uygulamadan takip ettiğime göre Datça'dan başlıo - Bodrum - Didim - Turgutreis - Kuşadası - Seferihisar - Çeşme - Karaburun - Dikili - Ayvalık - Bozcaada - Gökçeada en sonda Çanakkaleyi fena vuruyor

Çok güzelmiş uygulamasıda varmışZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu siteden anlık olarak sıcaklık, rüzgar, ani rüzgar, şimşek radarı, dalga, deniz sıcaklığı gibi merak edilen hava durumu olaylarını alabilirsiniz. Hatta oynat düğmesine tıkladığınızda saat saat fırtınanın gidiş yönünü, yağmur bulutlarının hareketlerini, sıcaklık değişimlerini vs gösteriyor. Uygulaması da var. Meslek icabı hava durumunu saatlik takip etmek zorunda olanlara bi bakın derim.

Tekrar Yunanistan'a doğru yönelme var fırtınada![]()