3 farklı Kettle Su Isıtıcı arasında kaldım. Karaca ve Russell Hobbs

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
802
50
Ehehehehe...
Şu salağa 1700 verdim. Tek Önündeki düdük için.

O 15-20'ye satılan maldan, inanır mısın evinde 2-3 tane olan var. (Kesin yurtdışından almıştır)
Ama ciddi konuşayım; Ederi en fazla 8 bin falan (USA satışı 170$ indirimde 90'lara düşüyor) Şu son gümrük zımbırtılarından sonra "silkeleyecek keriz bulur muyuz acep" ilanları onlar. Düşen var mı bilmiyorum ama illa ki var demek, sonuçta bu fiyatlara ilanlar var, stoklar da arada bi eksilmekte.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
Cam veya metal al geç,toba yazmış plastikleri kakaladır diye, doğru bence.Temizlemek de çok zor değil,bizim hanıma sorayım nasıl temizliyormuş yarın yazarım :hihi

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,076
Cam veya metal al geç,toba yazmış plastikleri kakaladır diye, doğru bence.Temizlemek de çok zor değil,bizim hanıma sorayım nasıl temizliyormuş yarın yazarım :hihi
Metalleri en kolay porçöz ile temizliyorlar sanırım ama epey riskli.
Porçözün en ufak kalıntısı kalmayacak şekilde temizlenmesi lazım.
Ben klasik çelik telle temizliyorum. :krotey

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
Metalleri en kolay porçöz ile temizliyorlar sanırım ama epey riskli.
Porçözün en ufak kalıntısı kalmayacak şekilde temizlenmesi lazım.
Ben klasik çelik telle temizliyorum. :krotey
Bizde pek kimyasal kullanılmıyor umut ,hanım ; " çaydanlıkta suyu kaynatıyorum göz kararı tane limon tuzu ve bir yemek kaşığı karbonatı kaynayan suya atıyorum" dedi :)

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
Top Poster Of Month
5 Ara 2020
563
36
R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
802
50
Ben kettle alacaktım sonra çay makineleri de aynı fiyat diye çay makinesi aldım çay da yapıyorum aşırı hızlı çay yapıyor kettle olarak da kullanıyorum
Bahsettiğiniz zımbırtı zati kettle üzerine oturtulmuş bir demlikten ibaret. Nedense onu da alsan bunu da alsan fiyatlar aşağ yukarı aynı. Ben de alacak olsam tek ısıtıcıyı alacağıma demliklisini alrım. Aklın yolu bir :ok

Geri
Üst Alt