izleme mesafem 4 metre 90 cm yabi metreye yakim kac inc den asagi olmamali 5t en az dusunuyirum siz ne dersiniz.
Ekran cözünürlügüne göre izleme mesafesi tabelada veriliyor ,Ekran cözünürlük yükseldikce izleme mesafesi kisaliyor,sd ve analog yayinlarda aradaki mesafe daha da fazla olmasi gerekir..En son secenekte yazilanlar optimum mesafedir.
.
Tv olmassa kötümü??
solan gercekten baya buyuk, demek ki 58 incden asagi olmamasi gerekiyor fakat 58 inc iyi bir tv bulamadim 3500 tl. butcem var. toshibanin 58 ligini bulsam alacagim fakat oda yok.
oturma odasinda kisim tv yi bana birakmiyor bende salonda basimin caresine bakacagum mecbur.Tv salon iyi değilmi??
Tv olmassa kötümü??
kizim dan bize sira gelmiyir tv yi parselledi.oturma odasinda kisim tv yi bana birakmiyor bende salonda basimin caresine bakacagum mecbur.
Ev kendinizin mi kira mı ,bunu "ilerde taşınma durumu olur" mu anlamında sordumoturma odasinda kisim tv yi bana birakmiyor bende salonda basimin caresine bakacagum mecbur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kizim dan bize sira gelmiyir tv yi parselledi.
evi yeni aldim krediyle kendimin sayilir ins.Ev kendinizin mi kira mı ,bunu "ilerde taşınma durumu olur" mu anlamında sordum
Senin adına çok sevindim ,hayırlı olsun,güle güle oturun inşallahev kendim
evi yeni aldim krediyle kendimin sayilir ins.
cok tesekkur ederim.Senin adına çok sevindim ,hayırlı olsun,güle güle oturun inşallah