25000 TL'ye kadar derin dondurucu tavsiyesi

B Çevrimdışı

BilalShnn

Yeni Üye
13 Ağu 2025
3
29
6 kişilik aile kullanımı için dikey no frost derin dondurucu tavsiyelerinizi bekliyorum.

Joker özelliği de bulunursa tadından yenmez. Uzun yıllar sorun çıkarmadan kullanabileceğim kaliteli bir model arayışı içindeyim. Tabii ki teknoloji şans işi ama marka ve kullanılan parça kalitesine göre illaki süreç daha sorunsuz olur.

Bütçe: 25000 TL

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,744
Uzun yillardir sandik tipini severek kullanıyorum. Bu hafta evde tadilata başladım dolapların hepsini tek bir yere toplayacağım için bende dikey tipe geçeceğim.

Aceleniz yoksa modellere bakındıkça yazarim

B Çevrimdışı

BilalShnn

Yeni Üye
13 Ağu 2025
3
29
Uzun yillardir sandik tipini severek kullanıyorum. Bu hafta evde tadilata başladım dolapların hepsini tek bir yere toplayacağım için bende dikey tipe geçeceğim.

Aceleniz yoksa modellere bakındıkça yazarim
Tamamdır ustam. Acelem yok istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Piyasada sanırım eski modellerde var forumlarda falan konu sayısı da yok denecek kadar az sanırım herkes gidip bir alışveriş merkezinden görüp alıyor bu tür ürünleri.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,744
Tamamdır ustam. Acelem yok istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Piyasada sanırım eski modellerde var forumlarda falan konu sayısı da yok denecek kadar az sanırım herkes gidip bir alışveriş merkezinden görüp alıyor bu tür ürünleri.
Derin dondurucuda 3 şeye dikkat ederim.

1. Kompresör markası
2. Gövde çatlağı oluşumu (internetteki geri bildirimleri okurum)
3. Elektrik kesintisinde ne kadar süre koruma sağlıyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,744
Usta desene on numara derin dondurucu alacağız o zaman 😊
Gövde çatlağı vermediği sürece derindonduruculara kolay kolay birşey olmaz.
Joker özelliği olanlarda da bir ihtimali termostat arıza verebilir.

Arçelik, Beko, Altus gibi TEE kompresörlü cihazların uzun dönemde kompresörün yetersiz kalması nedeniyle sorun çıkardığını biliyoruz.

Uğur düşünebilirsin genellikle jiaxipera kompresör kullanır.
Üst seviye kompresör olmasada yıllarca sorun çıkarmadan çalışır.

Geri
Üst Alt