2500-3000 TL TV ÖNERİSİ

O Çevrimdışı

oguzyldrm

Yeni Üye
11 Ocak 2020
17
24
Merhabalar dostlar. Bütçe olarak en son 3000 3100 civarlarına çıkabileceğimi belirtmek isterim. Çevremde herkes Samsung ya da Lg marka öneriyor . Fakat forumda bir kaç konuya baktığımda herkes Vestel öneriyor nedenini anlamadım. Vestel hakkında hep kötü yorumlar okuyorum , duyuyorum. İnternet hızım 16mbit fakat 4k filmler indirip usbden izlemeyi düşünüyorum bu mümkün sanırım . Son olarak eski televizyon üstü anteni var evimde acaba bu tvlere uyumlu mudur ? Bir takım nedenlerden uydu alamıyorum evime. Sorularım bunlar . Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Oğuz Bey,benim yıllar önce plazma alırken uyguladığım yöntemi uygulayın.Flash belleğe bir 4 K, bir HD bir SD görüntü yada film yükleyin,sonra gidin teknosaya,yada başka bir markete,elinizdeki flash daki filmleri çeşitli marka tv lerde deneyin.Hemen hemen hepsi tv üstü tabir ettiğiniz antene uyar,lakin o antende kaç yayın kaldı bilemiyorum.Tv yi almanızda gerekmiyor,deneyin test edin beğendiğiniz tv olursa fiyatını internetten araştırıp oradan alın.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Oğuz Bey,benim yıllar önce plazma alırken uyguladığım yöntemi uygulayın.Flash belleğe bir 4 K, bir HD bir SD görüntü yada film yükleyin,sonra gidin teknosaya,yada başka bir markete,elinizdeki flash daki filmleri çeşitli marka tv lerde deneyin.Hemen hemen hepsi tv üstü tabir ettiğiniz antene uyar,lakin o antende kaç yayın kaldı bilemiyorum.Tv yi almanızda gerekmiyor,deneyin test edin beğendiğiniz tv olursa fiyatını internetten araştırıp oradan alın.
Çok doğru,altına imzamı attım :ok

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Oğuz Bey, bu saatten sonra 43 inç i napıcaksınız ya, 49-50 tavsiye ederim kesinlikle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim. 2 farklı model seçtim. Acaba hangisi iyidir fikrinizi belirtirmisiniz.
1.
2.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bakar mısınız
Bu arada bahsettiğim testi yaptınız mı?Yaptınızsa sadece samsung ve LG ye mi yaptınız yoksa diğer markaları da denediniz mi?

Geri
Üst Alt