2500-3000 tl 4k tv önerisi

S Çevrimdışı

sas61

Yeni Üye
19 Ocak 2020
2
38
2500tl tv ye büyçe ayırdım 3000 e kadar çıkabilirim (tv ünitesinden feragat ederek)
aradıgım seyler
-mümkünse 4k
-netfilix
-tvibu
-digitürk play ,bein connet kullanmak istiyorum (25 mbps internetim var),
  • Uyumlu Smart TV'ler
  • 2012 ve sonrası LG Smart TV'ler
  • 2012 ve sonrası Samsung Smart TV'ler
  • 2014 ve sonrası Arçelik Smart TV'ler
  • 2014 ve sonrası Beko Smart TV'ler
  • 2014 ve sonrası Grundig Smart TV'ler
bu tv leri destekliyormuş

benim bütçemde

--->3150 gibi fiyatı var biraz bütçemin üstünde

bunu bulabildim

çoğunluk uydu yayını izliyecegiz
2.30m uzaklıktan izleyecegiz

akıla bunlar geldi

yardımcı olabilirseniz mutlu olurum
Şimdiden teşekkürler

tvler.png

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
O fiyata varsa eğer MB130 anakartı olan Vestel üretimi bir TV'de düşünülebilir bence.
Ama bahsettiğiniz Digiturk ve BEIN uygulamaları yok sanırım Vestel'de.

S Çevrimdışı

sas61

Yeni Üye
19 Ocak 2020
2
38
Sadece Diğitürk ten mi vaz geçeriz yoksa diğer smart özelliklerde yokmu , bir de mb130 anakartlı vestelin modeli nedir .

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Sadece Diğitürk ten mi vaz geçeriz yoksa diğer smart özelliklerde yokmu , bir de mb130 anakartlı vestelin modeli nedir .

Tivibu'yu bilmiyorum, Vestel'de var mı, YouTube ve Netflix mevcut. Amazon Prime Video'da olması lazım.
Model olarak bilmiyorum, forumu araştırın derim. A101'e veya BİM'e gelen televizyonlardan bazılarında donanım iyiydi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tivibu'yu bilmiyorum, Vestel'de var mı, YouTube ve Netflix mevcut. Amazon Prime Video'da olması lazım.
Model olarak bilmiyorum, forumu araştırın derim. A101'e veya BİM'e gelen televizyonlardan bazılarında donanım iyiydi.
Sevgili umutun dediği doğru,bence 4k her modelin kartı %99 MB130 dur,ama pek güvenme smart olayına 2 yıl sonra neredeyse çöp olur smart ,en iiyisi yanına birde android box almaktır ,eğer harici "kanal"lara bakılacak ise :ok

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Sevgili umutun dediği doğru,bence 4k her modelin kartı %99 MB130 dur,ama pek güvenme smart olayına 2 yıl sonra neredeyse çöp olur smart ,en iiyisi yanına birde android box almaktır ,eğer harici "kanal"lara bakılacak ise

Aslında bu çöp olma olayı Arçelik için de geçerli bence.
Bir tek WebOS, Tizen, Android TV daha geç eskir o kadar. Muhtemelen de içlerinde en geç eskiyecek olanı Android TV platformudur. :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aslında bu çöp olma olayı Arçelik için de geçerli bence.
Bir tek WebOS, Tizen, Android TV daha geç eskir o kadar. Muhtemelen de içlerinde en geç eskiyecek olanı Android TV platformudur. :hihi
Hepsi için geçerli umut,vestel-arçelik değil,android olmadıkça hepsi çöp olur(smart) çünkü teknoloji geliştikçe yazılmlar değil de onu kullanan işlemciler geride kalıyorlar,gerçi çok anlamam bu işlerden ama maalesef durum bu ,en fazla 3 yıl diyeyim hadi :)
Ayrıca , android dışında (ki o da api ile alakalı) tüm sistemler çöp,tümü taban linux üzerinedir,bakma isimlerine ,bende bir yazılım yapar adını da "Alosa" korum,ama taban linux,ister alosa olsun ister malosa :)

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394
Digitürkplay
Beinconnect var

Bendeki hi level 49uhl650 de
Mb130s
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vala benim kanaatim

Android tv alın diğerleri pekte iç açıcı değil örnegin kırılan Samsung tv im tizen işletim sistemine sahipti normal internet sayfasından her siteyi açıyor film izleyebiliyorsunuz ama yavaş

Hi level aldık mb130 kartlı internet sayfasından oda film acıyor ama bu daha yavaş ve film bi süre sonra slow motionda oynuyor artık remi mi kaldıramıyor işlemcimi bilemiyorum

Kendi uygulamarından izlerken herhangi bir sıkıntı yaratmıyor belkide yazılım ile alakalıdır bilemiyorum anlamamda

Ama 4k olarak güzel tv ona diyecek laf yok zaten alırken bilerek aldım smartı pek kullanmıyorum Netflix hariç

Ben f/p ürünü olarak aldım bu tv yi alma amacım buydu

Smart özelliklerinden yararlanmak istesem ya bu tv yi almazdım yada tv box alırdım oda ayrı bir meziyet ekstra bir kumanda daha eski tv ler gibi

Denilenlere katılıyorum fakat f/p bir 4k tv yanına da tv box ile bu aradığınız fiyatlardan daha aşaği çekilebilir ve daha iyi performans alınabilir

Vestel in kendi ürünleri 3yıl garantili baska markada varmı 3 yıl garanti bilemiyorum

Vestel tv android box ekran koruyucu mini regülatör alsanız sizin fiyat aralıklarına gelir ve tüm güvenlik önlemlerini de almış olursunuz tv nin
Tv yi almak kadar onu korumakta önemli benim başıma geldi kırıldı

Şimdi yogurdu üfleyerek yiyoruz?

Vestelide 3 yıl garanti diye söyledim yanlış anlaşılmasın ben hi level aldım bu 2 yıl garanti:hihi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt