24v Akü Şarj Cihazı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csselo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

csselo

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
csselo
merhaba

Tekerlekli sandelyemin 24v 5a lik sarj unitesi bozuldu.Yenisi 700tl ama ben o paraya bosch C7 24v sarj cihazı alabiliyorum.
Alternatif olarak başka ne alabilirim ? fiyatı daha az olan ?

tşk

Merhaba geçmiş olsun.

24volt led sürücü trafosu yada 24volt bilgisayar adaptörünü çok daha uyguna alabilirsin.

Buarada sormayı unuttum
Elektrikli sandalyenizde kaç akü var ve kaç voltluk.

bunlar olmaz aku sarj edince otomatik akımı kesmeli. bi de cihaza elektrik kesintisinde yuksek akım koruması olmalı. cihazın beynini yedi 1 kere.
2 tane 33ah 12v jel aku var seri baglı.

bunlar olmaz aku sarj edince otomatik akımı kesmeli. bi de cihaza elektrik kesintisinde yuksek akım koruması olmalı. cihazın beynini yedi 1 kere.
Araya amper metre baglanip çekilen akim 0 yaklasinca sarj kesilebilirsiniz.

Otomatik sarji kesen cihazlar bu kadar ucuz olmaz.

Mevcut cihaz tamir edilemiyor mu? İyi bir elektronikçi baksa yapılabilir belki? :alala

@Adem Helvacı

istediğini buldum çinden aliexpress'te var fiyatıda uygun biraz geç gelir ama işini fazlasıyla görecektir :ok

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

buna kaç tl vergi alırlar?
min 20TL max 40 TL arası birşey çıkar fazla vergi çıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vergisini katarsan 200 TL civarına almış olacaksınız eu plug'u seçmeyi unutmayın satın alırken

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 adet 15v 5 amper adaptor notebook adaptoru bu iş için gayet iyi 3-5 arası amper verebilir sorun teskil etmez.
1 adet solar charge kontrol cihazi
2si toplam maliyeti en fazlası 130TL - 180 TL arası
teknik bilginiz olmayabilir kontrol cihazı kullanımı kolaydır ayrıca vakit vererek sarjda edilebilir .

direk cinden sarj cihazını sipariş ettim. aradıgım her ozelik var.

1 adet 15v 5 amper adaptor notebook adaptoru bu iş için gayet iyi 3-5 arası amper verebilir sorun teskil etmez.
1 adet solar charge kontrol cihazi
2si toplam maliyeti en fazlası 130TL - 180 TL arası
teknik bilginiz olmayabilir kontrol cihazı kullanımı kolaydır ayrıca vakit vererek sarjda edilebilir .
Mantikli :ok

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Direk tekerlekli sandalye şarj cihazı diye geçiyor. Fiyatı da 165TL. Şarj kesme, koruma vb. özellikleri mevcut.

Geri
Üst Alt