- 23 Kas 2017
- 20,945
ADATA ASU650SS-240GT-R SSD 199 TL!
Bu fırsatı kaçırmayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Dipçe : Merak edenler için SU650 120 GB incelemesi burada : Tıklayın
Son düzenleme:
Yapppmayın :cry::cry:
Ben de bu aralar SSD bakıyorum hatta Toshiba TR 200 ü beğendim işimi görecek gibi, anlayanlar hangisinin daha iyi olduğunu açıklayabilir mi 50 TL fark var aralarında
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Fiyatların yavaş yavaş geri gelmesi dikkat çekici. Bilgilendirme için teşekkürler. 480 Gb için fırsat kolluyorum...
SU650 kullanmış biri olarak HDD'ye göre tavsiye ederim fakat üst segment modeller gibi de performans beklememenizi öneririm.
Ama fazla performansa ihtiyacım yok, işimi görsün yeter diyorsanız tavsiye ederim.
5400 Devir dizüstü hard disklerine göre iyidir.
5400 devir hard diskin bu zamanda satılmasına anlam veremeyenlerdenim.
Hali hazırda Corsair 120 GB kullanıyorum, bütçemi bu sıralar başka şeylere yatırmasam alırdım. Kendi kullandığımı da masaüstüne takar geçerdim ama bu fiyatlar ara sıra denk geliyor böyle, başka zaman alırız artık
Not : Corsair SSD sanıyorum aldığımın 1.5 ay sonrasıpc çöktü, (sanırım)yazılımsal korumaya aldı kendini, format vs atamadım kabul etmedi, Vektron elektriği aradım açık mısınız diye, gittim 3 dakika sürdü form vs sıfır pakette yeni ürün aldım Firma olarak bu tecrübemden ötürü tavsiye ederim kendilerini.
Samsung 860 EVO 500 TL nin biraz altına düşmüştü, ki bence mevcut kura göre iyi bir fiyattı. 3 sene önce sistem tavsiyesi verirken 500 GB 500 TL diye 500 lük SSD aldırıyordum millete.Fiyatların yavaş yavaş geri gelmesi dikkat çekici. Bilgilendirme için teşekkürler. 480 Gb için fırsat kolluyorum...
Uzun süredir nette ürün araştırırken E-PTT Avm çıkıyor karşıma 330 liraya 250 GB Evo 860 var. Güzel bir siteye benziyor buradan sipariş veririm alırsam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.