24 Eylül A101 HiLevel 55UHL1000

X Çevrimdışı

Xcelboi

Yeni Üye
17 Eyl 2020
3
40
Merhaba
24 Eylül için sosyal medyada dönen tanıtım afişlerişlerinde 55UHL1000 şeklinde bir modelin satışta olacağından bahsediliyor. Bu modeli istişare edebilir miyiz? Satılan son UHL serilerinden memnuniyetsizlik var mı?

Admin Editi: Konunuz dikkat çekmiş, İlk mesaj olması nedeniyle müsaadenizle insanların dikkatini çekebilecek bilgiler içeren videoyu ekliyorum mesajınıza.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Ön bilgi vereyim o zaman

10 Eylül de oğlumun öğretmenine bu tv yi aldırdım

Desteklerinden dolayı Adem Helvacı Adem Helvacı ve F fikoloji ye teşekkür ederim

Çok uzun inceleme imkanım olmadı kurulumu ben yaptım

Anakart mb230 bizim aldığımız ürün samsung va panel çıktı karma üretim çıkarmı bilmiyorum ama Adem abi ve fiko dan öğrendiğim simdilik üretim samsung va

Memc modlama bu tv de de çalışıyor fabrika ayarı yüksek ve menüde gözükmüyor modlama yapana kadar yine hareketli görüntü problemi oluyor modlamadan sonra gayet iyi

Kasa önceki 55UHL olan modellere göre incelmiş ayak tasarımı eskisi gibi ama tv nin arkasına gelen kısım daha iyi

Kumanda diğer modellerle aynı

Tv üstünde ki kontrol tuşu arka kısımda duvara asıldığında erişmek zor olabilir

LG IPS olan 55UHL950 ye alıştığım için renkler dinamik modda bile bana biraz soluk gibi geldi

Geç vakite kaldığımız için Dolby atmos ve Dolby Vision modlamayı deneyemedim

Ekran yansıtma youtube vs stabil çalışıyor

Fabrika yazılımı en güncel sürüm güncellemeye gerek yok

49UHL650 55UHL950 gibi fiyat performans ürünü olarak görüyorum kullanıcısı da şimdilik memnun

55" samsung va arayanlar için uygun bir tv

K Çevrimdışı

kaanozdemir

Yeni Üye
16 Eyl 2020
7
22
Bizde bu tvden almayı düşünüyoruz, çoğunlukla uydu yayını ve arada YouTube netflix için kullanırız, görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

R Çevrimdışı

roohans

Yeni Üye
13 Eyl 2020
5
41
Ben geçen hafta aldım, Anlamadığım şey, TV ps4 ve Mi box ta 4 k görüntüde çok iyi, Trt4k uydu yayınında çok güzel ama gel gelelim kanalların renkleri birbirinden çok farklı, Zamanla alışacağım galiba, Genel olarak parasına göre gayet iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Smart özelliklerini yani YouTube netflix gibi uygulamaları kullanırken problem yaşarmıyız kasma donma vb.
YouTube ve Netflix te Kasma donma falan yok, tek sorun va panel olduğu için yan açılardan renkler biraz soluyor. 1 haftadır kullanıyorum sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ön bilgi vereyim o zaman

Desteklerinden dolayı Adem Helvacı Adem Helvacı ve F fikoloji ye teşekkür ederim

Anakart mb230 bizim aldığımız ürün samsung va panel çıktı karma üretim çıkarmı bilmiyorum ama Adem abi ve fiko dan öğrendiğim simdilik üretim samsung va

Memc modlama bu tv de de çalışıyor fabrika ayarı yüksek ve menüde gözükmüyor modlama yapana kadar yine hareketli görüntü problemi oluyor modlamadan sonra gayet iyi

Kasa önceki 55UHL olan modellere göre incelmiş ayak tasarımı eskisi gibi ama tv nin arkasına gelen kısım daha iyi

LG IPS olan 55UHL950 ye alıştığım için renkler dinamik modda bile bana biraz soluk gibi geldi

49UHL650 55UHL950 gibi fiyat performans ürünü olarak görüyorum kullanıcısı da şimdilik memnun

Hocam size zahmet memc modlama ile ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Denemek isterim

Son düzenleme:
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Son güncelleme ile netflix de bazı problemler var kumanda komutlarının geç algılanması ve tv nin bazen yanıt vermemesi gibi

Kusurlar güncelleme geldikçe giderilir merak etmeyin

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41

Bu konuda bütün açıklamalar mevcut takıldığınız yer olur ise seve seve yardımcı olurum

X Çevrimdışı

Xcelboi

Yeni Üye
17 Eyl 2020
3
40
Ön bilgi vereyim o zaman

Bu model daha önce satıldı mı ki? Sanki son olarak UHL960 satıldı. 960 ile 1000 kodlu modeller arasında hiç bir fark yok mu?

Yani 55UHL960 ile 55UHL1000 aynı cihazlar mı? Yanlış mu anlıyorum. :alala

960UHL yi samsung va panel olması ve donuk, soluk renkleri nedeni ile eleştiren çok kişi vardı. UHL1000de IPS çıkmaz mı acaba?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Bu model daha önce satıldı mı ki? Sanki son olarak UHL960 satıldı. 960 ile 1000 kodlu modeller arasında hiç bir fark yok mu?

Yani 55UHL960 ile 55UHL1000 aynı cihazlar mı? Yanlış mu anlıyorum. :alala

960UHL yi samsung va panel olması ve donuk, soluk renkleri nedeni ile eleştiren çok kişi vardı. UHL1000de IPS çıkmaz mı acaba?

Bu modül daha önce satılmadı bu ay satışa çıktı

Yanlış hatıralmıyorsam 960 da samsung Panel mb130 anakart vardı iyi kombinasyondu fakat problemlerden birisi mb130 üstünde memc chipinin olmamasıydı ve modlama ile de açılmıyordu en büyük şikayetlerden birisi hizli sahnelerde görüntüde bozulma fps yetersizliği oluyordu

Bu üründe de eksiklikler var ama ips olan 950 modeli çok aratmayacak hatta film ve spor futbol otomobil yarışları konusunda daha iyi bir performans verebilir diye düşünüyorum

T Çevrimdışı

tfgezgin

Yeni Üye
18 Eyl 2020
4
44
Ben de almayı düşünüyorum. Bu forumda sürekli araştırdım fiyata göre iyi gibi. Takılma olması ve renkler biraz dezavantaj geldi.
UHL960 ile UHL1000 arasında hangi farklar var. Acaba görüntü takılma gibi sorunları çözmüşler midir? Modlama gerekli mi? Panel ve anakart nedir?

Adem bey bu sürümle ilgili bir video çekerse benim gibi soru işareti olanlar için açıklayıcı olur? iyi günler.

Karl1 Çevrimdışı

Karl1 

Aktif Üye
17 Haz 2018
76
50
Bu tv benimde ilgilimi çekti. 58 inch Toshiba tv yi almayı düşünüyordum ancak bu tv ile Toshiba arasında aman aman bir fark yok ise bunu almayı düşünürüm. Alıp kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirlerse çok mabule geçer. Sanırım ürün Vestel garantisinde. Afişlerinde öyle yazılmış.

B Çevrimdışı

Başgan

Yeni Üye
16 Haz 2020
32
Ürünün kullanım kılavuzuna denk geldim internette. Keşke panel bilgisi anakart bilgisi de paylaşılsa ??

Geri
Üst Alt