Peki sizce Arçelik ve Samsung bu konuda nasılson kullanıcı dedikodu ve piyat politikasına bakıyor.
şu klima buz gibi ediyormuş abov koş koş bizde alalım.
Düzgün interver klima içeriyi buz gibi yapmaz kaç dereceye ayarladıysan o derece sabit tuttmaya çalışır.
Buz gibi yapan klimanın yazılımının berbat oluşundan kaynaklı fazladan soğutma yaptığı için Ay sonunda elektrik faturasını görünce daha o kullanıcının eli kumandaya gider mi.?
zorda kalirsa birkaç saat çalışırtırıp kapatır sizin farkettiginiz üzere genel kullanımda bu şekilde.
Her konuda olduğu gibi klima seçim konusunda halkımız bilinçsiz. Fiyatına ve dış kasanın dokusuna bakarak tercihini yapıyor. Son zamanlarda verilen uzun garanti de tercih konusunda etki etmekte.Peki sizce Arçelik ve Samsung bu konuda nasıl
İnsanlarımızın kafasında şu var klima beyaz eşyadır bizim beyaz eşyalarda Arçelik Beko Vestel Bosch böyle diyorlar gidiyorlar onları satın alıyorlarHer konuda olduğu gibi klima seçim konusunda halkımız bilinçsiz. Fiyatına ve dış kasanın dokusuna bakarak tercihini yapıyor. Son zamanlarda verilen uzun garanti de tercih konusunda etki etmekte.
Hersene olduğu gibi Arçelik,Beko,Vestel bu işi önde götürür.
Hocam sizin tavsiyeniz ile bu klimayı sabah alıyorum hayırlısıyla, bütçem ancak buna yetiyor. Piyasada klima çok ancak bütçe de önemli. 30000 tl bandında buna karar kıldım.montaj kiti ve kumanda hariç aralarında fark yok.
Zaten hepsi aliminyummontaj kiti ve kumanda hariç aralarında fark yok.
Sota hocam komple bakır dedi bu model için.Zaten hepsi aliminyum
Bakır LG klimalar.Sota hocam komple bakır dedi bu model için.
PC12SQ
DUALCOOL PLUS Inverter Wi-Fi Akıllı Klima 12000 Btu Enerji A++ Duvar Tipi BEYAZ.
Valla 1 haftadır araştırıyorum yani kafam resmen karman çorman oldu.
Hocam 30000 bandı için bu marka model hakkında düşünceniz nediracaba. Teşekkür ederim.Bakır LG klimalar.
PC12SQ modeli hepsiburada bir tık daha uygun fiyat olarak.Hocam 30000 bandı için bu marka model hakkında düşünceniz nediracaba. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam peki sizin düşünceleriniz.PC12SQ modeli hepsiburada bir tık daha uygun fiyat olarak.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Şimdi benim durum biraz farklı, engelli olduğumdan ancak internet'ten bakıyorum, gezip dolaşma imkanım yok.Teşekkür ederim hocam peki sizin düşünceleriniz.