Erken mi bilmiyorum ama yeni bir eposta yolladım biraz önceErken mi?
Erken mi bilmiyorum ama yeni bir eposta yolladım biraz önce
Gönder aldandır abi?Abi ellerine sağlık döktürmüşsün ?
Outlook nedense şöyle şaaak diye hemen listelemiyor abi geç düşüyor hep.
Tam girdim ,bakayım ne yapıyor tarık dedim ,ki içerisi sigara dumanı dolu ,hemen çıktım
Kimse yok diye hep bunlar Napayım abi gündüz akşamı bekliyorum iftar gelsin diye.İftar bitiyor sahur gelsin diye bekliyorum.Kafa yanıyor Sen gidebildin mi köy diyordun benzin diyordunTam girdim ,bakayım ne yapıyor tarık dedim ,ki içerisi sigara dumanı dolu ,hemen çıktım
Yok gidemedim ne yazıkki ,bugün yağmur vardı şehirde,köyü aradım burası felaket alattin abi ,ot falan biçemezsin,gelme dediler ,yani güzel yağmur yağıyormuş kaldı,benzin de alamadım tabii ,hatta bunu da söyledim "istersen ben alayım bana ödersin geldiğinde" dedi ama hanım istemedi ,"şu virüs geçsin ,ne yaparsan yap alo " diye attı fırçayı ,korkuttu beni ,o da kaldı yaniKimse yok diye hep bunlar Napayım abi gündüz akşamı bekliyorum iftar gelsin diye.İftar bitiyor sahur gelsin diye bekliyorum.Kafa yanıyor Sen gidebildin mi köy diyordun benzin diyordun
En temizi be abi şakası bi yana..Can sıkıntısı ciğer sıkııtısından iyidir.İnşallah ben gecelere akmaya,siz sevdiğiniz köyünüze, adem abi cennet köşelerinde gezmeye devam edecekYok gidemedim ne yazıkki ,bugün yağmur vardı şehirde,köyü aradım burası felaket alattin abi ,ot falan biçemezsin,gelme dediler ,yani güzel yağmur yağıyormuş kaldı,benzin de alamadım tabii ,hatta bunu da söyledim "istersen ben alayım bana ödersin geldiğinde" dedi ama hanım istemedi ,"şu virüs geçsin ,ne yaparsan yap alo " diye attı fırçayı ,korkuttu beni ,o da kaldı yani