2020 Sahurcular

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kimse yok diye hep bunlar :kiskis Napayım abi gündüz akşamı bekliyorum iftar gelsin diye.İftar bitiyor sahur gelsin diye bekliyorum.Kafa yanıyor :kiskis Sen gidebildin mi köy diyordun benzin diyordun:kiskis
Yok gidemedim ne yazıkki ,bugün yağmur vardı şehirde,köyü aradım burası felaket alattin abi ,ot falan biçemezsin,gelme dediler ,yani güzel yağmur yağıyormuş kaldı,benzin de alamadım tabii ,hatta bunu da söyledim "istersen ben alayım bana ödersin geldiğinde" dedi ama hanım istemedi ,"şu virüs geçsin ,ne yaparsan yap alo " diye attı fırçayı ,korkuttu beni ,o da kaldı yani :)

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Yok gidemedim ne yazıkki ,bugün yağmur vardı şehirde,köyü aradım burası felaket alattin abi ,ot falan biçemezsin,gelme dediler ,yani güzel yağmur yağıyormuş kaldı,benzin de alamadım tabii ,hatta bunu da söyledim "istersen ben alayım bana ödersin geldiğinde" dedi ama hanım istemedi ,"şu virüs geçsin ,ne yaparsan yap alo " diye attı fırçayı ,korkuttu beni ,o da kaldı yani :)
En temizi be abi şakası bi yana..Can sıkıntısı ciğer sıkııtısından iyidir.İnşallah ben gecelere akmaya,siz sevdiğiniz köyünüze, adem abi cennet köşelerinde gezmeye devam edecek :kiskis:clap2 :rock

Geri
Üst Alt