Ö
ömer rasim
Yeni Üye
- 27 Mar 2022
- 9
- 34
Arkadaşlar 20000-30000 tl aralığında tv tavsiyelerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
OLED panel, kullanıma bağlı olmakla beraber, fazla gitmez.Kullanım alanı tv ve film.Inc olarak oled miniled ve led olarak degişkenlik gösterebilir zaten sormamdaki amaç bu.Bilgili arkadaşlardan bu butçeye sahip olsanız ne alırdınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.24.450 tl led
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.27.500 tl miniled
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.28.800 tl oled
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.24.500 tl oled
şimdilik bunlar arasında kaldım.
Yapısı gereği yaşanıyor.oled illaki bozulurmu ?
bu tarz markalara yöneleceğimi pek sanmyorum teşekkurler yinedeLinkteki TV'yi de bi değerlendirin isterseniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu tarz markalara yöneleceğimi pek sanmyorum teşekkurler yinede
Tam 1 ay geçti diyelim, 29 gün geçti.Sony'nin fiyatı şu anda en ucuz yerde 39.999 lira. Bu şartlarda nasıl alınır ki böyle bir cihaz... 1 ayda 11.000 TL fark. İnanamıyorum bu olanlaraKullanım alanı tv ve film.Inc olarak oled miniled ve led olarak degişkenlik gösterebilir zaten sormamdaki amaç bu.Bilgili arkadaşlardan bu butçeye sahip olsanız ne alırdınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.24.450 tl led
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.27.500 tl miniled
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.28.800 tl oled
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.24.500 tl oled
şimdilik bunlar arasında kaldım.