20000 TL bütçe 13m² oda için klima.

R Çevrimdışı

romenox99

Yeni Üye
26 Haz 2024
26
55
Değerli arkadaşlar izmir için 13 m² Kuzey yönüne bakan 1'e -1.5mt tek pencereli çalışma odası, kişi sayısı 1 için. inverter A++ enerji sınıfı, duvar tipi split klimaya ihtiyacım, öyle çok fazla özelliği mesela wifi özelliği olmasa da olur. Önemli olan inverter ve A++ sanırım önemli enerji dostu olması iyi olur. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

romenox99

Yeni Üye
26 Haz 2024
26
55
Efendim geri dönüşürleriniz için teşekkür ederim bahsettiğiniz bu iki marka enerji bakımından tasarrufludur sanırım değil mi.

Kaira DTXR25E 9 BTU 21.300 tl wifi var. Kurulum dahil fiyat daikin güvencesinde
Efendim geri dönüşürleriniz için teşekkür ederim bahsettiğiniz bu iki marka enerji bakımından tasarrufludur sanırım değil mi.

Kaira DTXR25E 9 BTU 21.300 tl wifi var. Kurulum dahil fiyat daikin güvencesinde

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,545
Evet arçelik beko boschdan çok iyi klimadır
Üstat, Kaira, Bosch vb klimaların bir çoğu çinde Midea tarafın üretiliyor. Üretilen bu cihazlar %99 giriş modeller yani donanımsal olarak aralarında aman aman fark yok.
En fazla kumandayı ışıklı yaparlar yada wifi ekler hepsi bu.

M Çevrimdışı

Mustafa77k

Aktif Üye
13 Eki 2022
98
Üstat, Kaira, Bosch vb klimaların bir çoğu çinde Midea tarafın üretiliyor. Üretilen bu cihazlar %99 giriş modeller yani donanımsal olarak aralarında aman aman fark yok.
En fazla kumandayı ışıklı yaparlar yada wifi ekler hepsi bu.
Doğru ama burda satılan arçelik bosch modelleri alimünyum. Bosch Climate serisi bakır midea üretimi

Geri
Üst Alt