200.000tl alınabilecek en iyi otomobil

1 Çevrimdışı

123456789musa

Yeni Üye
1 Nis 2021
40
28
Merhabalar;
Bütcem 200.000tl otomatik vites olan bir otomobil arıyorum. kafamda i20 steve paket c sınıfı var 195.000tl. Sizin 200.000tl önerebileceğiniz bir araba var mı?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu zamanda tr den araç alınmaz sıfır hiç alınmaz 1araba kendinize 2 araba devlete alıyorsunuz :hihi

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu devirde araba lazim hatta şart oldu türkiyede yaşıyorum mecburen alıcam.
Lazımsa mecbur alınacak bizdeki vergi sistemi vatandaşın cebini yakıyor herşey özelleştirildiği için
Devlettin vergiden başka geliri yok canları sıkılınca arttırıp duruyorlar
Kola içiyorsan özel adamsın lükse girer ötv ödeyeceksin gibi abuk subuk vergiler icat ediyorlar
Gemin yatın teknen varsa mazota vergi yok elmas alıp satarsan onada vergi yok oh ne ala
Hayat zengine güzel bu ülkede adam milyarlık yata vergisiz mazot koyuyor

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
Egea sedan kullanıcısıyım memnunum. Yıl sonuna doğru yeni otomatikler gelecek demişlerdi. Şu an listede görünmüyor sanırım.

Test sürüşü yapın tabi önce tavsiye ederim.

T Çevrimdışı

tim_ozz 

Aktif Üye
29 Eki 2019
104
36
Fair Play yeninoob, bendende 2019 dizel urban plus var. bende memnunun. ikinci el olsaydı 1.6 dizel otomatik egea önerirdim. fakat modeli tahminimce biraz düşük olur. Araç fiyatları çok artmış.

S Çevrimdışı

soulless 

Yeni Üye
6 Ocak 2021
47
47
önceliğim sıfır araba. ama cazip 2.el km az olan bir arabada olur.
Eğer i20 bile sizin için seçenek olduysa zaten beklentinizin fazla yüksek olmadığını tahmin etmek zor değil. Benim gibi bir otomobil meraklısı için 200.000 TL gibi bir rakama harika araçlar alınır da siz tercih etmezsiniz.

O nedenle size kendi segmentinde şu an en iyi donanım, kasa, şıklık, motor vesaire gibi örneklerle öne çıkan yeni peugeot 208'i şiddetle tavsiye ederim. Fiyatları da sizin bütçeniz doğrultusunda. Eğer biraz çıkabiliyorsanız dizel versiyonunu alın ve yakıt olarakta müthiş keyif yaşayın.

Geri
Üst Alt