2 Mayıs Pazar Günü Canlı Yayın Konuğum Teknoseyir'den Umut Koçak

Senin de doksana taktığın çok burada şimdi deme öyle :hihi
Abi hayatımda bir kere abimlerin Arçelik yetkili servisi olarak her hafta oynadıkları halı saha maçına katıldım, boş kaleye gol atamamış adamım ben :kop

Top oynamak kim ben kim :kiskis

Diğer doksanları karıştırmayalım şimdi :kiskis

Abi hayatımda bir kere abimlerin Arçelik yetkili servisi olarak her hafta oynadıkları halı saha maçına katıldım, boş kaleye gol atamamış adamım ben :kop

Top oynamak kim ben kim :kiskis

Diğer doksanları karıştırmayalım şimdi :kiskis
Yine dillerdesin abi o zaman :hihi

Yine dillerdesin abi o zaman :hihi
Şu dünyada yapmadan ölmek istemediğim bazı şeyler var.

Mesela Beykoz sahilinde Ümit Besen dinlerken seninle çay içmek, @Aragorn ile ailece iskender yemek, @fikoloji nin kızının düğününde mendil sallamak, koronun tükkana gidip bilgisayar tamir ettirmek gibi ?

o zaman hem dillerde hem gönüllerde oluruz ?

Futbol ve ben, İktidar olmak ve chp gibi bir şey bana göre. Hiç bir araya gelmeyecek iki faktör :kop
Cehape, mükemmel bir dönemde iktidara gelmiş ama mükemmel falsolar verdiği için halk tarafından mükemmel şekilde cezalandırılmış... :bye

Bu felsefe ile ancak bu kadar olur Cehape.

Mesela Beykoz sahilinde Ümit Besen dinlerken seninle çay içmek, @Aragorn ile ailece iskender yemek, @fikoloji nin kızının düğününde mendil sallamak, koronun tükkana gidip bilgisayar tamir ettirmek gibi ?

Bu gidişle denizden su getirip leğene döküp senin balkonda içicez abi ya :)))))

Mendil dedesinden halay başı senden ☺️

İnşallah abi yoksa ciddiyim getireceğim ?
Bak en kötü olasılıkla şu olur, sen gerçekten Beykoz sahilinden deniz suyu getirirsin, şart olsun ki Fethiye Kordon da sahile karşı o su eşliğinde çayımızı içeriz :kiskis

Geri
Üst Alt