LQCKDQWN
Aktif Üye
- 13 May 2021
- 141
Adem abi samsung monitör mağdur etti diye konu açtım lütfen bir bakarmsın.2014 yılından beri İnverter olmayan klima üretimi zaten yok zira yasaklandı hocam.
Aynen videolarımda da anlattığım üzere inverter mi inverter ama Ne kadar inverter?
Kafa karıştırmak istemem lakin zaten bildiğiniz şu konuyu hatırlatmak istiyorum
İstatistik, matematiğin yalan söyleme sanatıdır.
Yani adamların sunduğu verilere bakıyorsun, kuantum fiziğini çözecekmişsin gibi teknik rakam paylaşıyorlar lakin bize en lazım olan bilgiyi yani ''bu aletin şanzımanı kaç vites kardeşim?'' Bize onu bir türlü söylemiyorlar.
2014 den beri üretilen her klima inverter, her klima kısıyor ama bunun ölçüsü ne? Anlaşılır dilde sunulmuyor o nedenle bahsi geçen ürünün kaba tabir ile şanzıman değeri nedir bilemiyoruz.
Çok güzel mühendislik
Çok güçlü motor
Çok kaliteli üretici
Çok kral gaz
Çok ideal plastik
Çok bla bla
Ama arabamız 3 vitesli.
Nasıl?
Şimdi bir Amerikan NOVA araba getirip Yanına TOYOTA arabayı koyup desek ki hangisi Kral?
Yahu sorunun kendisi bile saçma lakin Nova araba 3 vitesli benzinli (Gerçekten vardı öyle bir arabamız eskiden) TOYOTA 5 vitesli tüplü diye düşünün.
Tamam NOVA araba krallığını ilan etti kalite güç dayanıklılık sağlamlık vs vs yönünden, şanzımanı da var yani ekonomi de yapıyor yani en azından 2 vitesli değil, ama söz konusu ekonomi olunca TOYOTA nın 5 vites farkı işi alıp götürüyor.
Araba tamamen mecazi örnektir markaları bağdaştırmıyorum lakin şanzıman bu klimalar için en iyi örnektir.
İşte bu MİDEA nın mühendisliğinde adamlar kompresör frekansını (Örnek) 25 katman yapmış ise, o klimada 8 midir 3 müdür 10 mudur bilemiyoruz.