Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Arkadaşlar selam Elimde evde aylardır Samsung NP300e5X marka modelli Laptop Bilgisayar var şimdi bu cihaz Hurda Halde aslında fazla masraf koymak istemiyorum nedenmi İşlemcisi Celeron olduğundan dolayı sizlere 2 sorum olacak dün bilgisayarcıya gittim tesadüfen birden konu açıldı aynı modelli laptop var kendisinde ama İşlemcisi (İ5 İşlemcili) Gel sana 150 Tl ye Anakartla işlemciyi satıyım koray dedi panelide 150 ye satıyım düşünüyüm dedim henüz dönmedim şimdi bilgisayara gelecek olursak bu bir müşterimin bilgisayarıydı 3 yıl önce anakartın besleme ünitelerini tamir ettim çok şükür hala sorunsuz çalışıyor panel+panel kasası+panel çerçevesi+klavye haşat olmuş Durumda bunun nedenide müşterimin anlık sinirlenip cihaza yumruklar savurması olmuş anakarta Vgadan monitör bağladım gayet normal çalışıyor klavyede bazı tuşlar çalışmıyor tabiki Maus ped çalışıyor vga tmm wirelles tmm ne yapsam kararsız kaldım bide yanlış hatırlamıyorsam ethernet kartı yanıktı makinenin şimdi sorulara gelecek olursak
1.Soru Benim evimde daha önceden söktüğüm i5 Laptop işlemci vardı çalıştığına yüzde yüz eminim acaba onumu anakarta takıp denesem
2.Soru Bu bilgisayarı yaptır-Kullan-sat yapmıycam Servislerim için alacam çünkü modem kurulumu,Yazılım ve diğer ufak tefek işler için işimi görmesi için yapacam sizin tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda en çok sevgili dostum biricik kardeşim Umut Barış devreye girer diye tahmin ediyorum.
1.Soru Benim evimde daha önceden söktüğüm i5 Laptop işlemci vardı çalıştığına yüzde yüz eminim acaba onumu anakarta takıp denesem
2.Soru Bu bilgisayarı yaptır-Kullan-sat yapmıycam Servislerim için alacam çünkü modem kurulumu,Yazılım ve diğer ufak tefek işler için işimi görmesi için yapacam sizin tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda en çok sevgili dostum biricik kardeşim Umut Barış devreye girer diye tahmin ediyorum.