2 adet red360 air 8k ve başarısız bir adam. yardımınıza ihtiyacım var.

supermanadam123 Çevrimdışı

supermanadam123

Yeni Üye
12 Mar 2026
1
27
merhaba arkadaşlar dostlar abiler ablalar.

yıllardır yaklaşık 4 senedir evimde red360 air 8k kullanıyordum.
şöyle dolapta gezerken 2 adet aynı cihazdan gördüm ve amatör bir elektronikçi olarak alıp bakmak istedim belki çalışırlar diye iki cihaza 550tl verdim.
fakat günlerdir uğraşmama rağmen bir türlü çözüm bulamadım.
siz değerli dostlardanda bir yorum almak isterim.

öncelikle adaptör olarak zaten kendi çalışan cihazımın adaptörünü kullanıyorum test için.

cihazlardan biri kırmızı ışık dahil hiçbir ışığı yanmıyor fakat usb ile pc bağladığımda cihazı görüyor.
ama bilinmeyen bir cihaz olarak.
driver olarak worldcup_driver yükledim ama hem amlogic hemde phonix de cihaz portlara dahil olmuyor.
av tuşuna bir çubukta soktum. reset düğmesine basılı tutarkende usb yi taktım ama hiçbir değişiklik yok

2.cihaz ise kırmızı ışık yanıyor
ama pc tarafından görülmüyor ilginç bir şekilde. kumanda ile menu düğmesine basarak usb den recovery zip atmaya çalışmaktan tutunda 1.işlemde ki herşeyi burdada denedim
ama yine bir fark yok.

açıkçası epey çaresiz hissetiğim bir durum oldu genelde çözerdim bu tarz şeyleri
ama her erkeğin demek ki kaybettiği bir savaş oluyormuş.
kısacası karşımda sorunu yenmek için ok kılıç büyü vs herşeyi denedim
ama sanırım levelim yetmedi yada karşımda ki sorun ölümsüz.

yapay zekaya başvurdum ama ondada açıkçası bir çözüm çıkmadı.

sizin bir tavsiyeniz var mı bir umut ışığı söylerseniz çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkürler

başınızı fazla ağrıttıysam'da özür dilerim.

teraspy Çevrimiçi

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,526
66
Adam ne TR yazıyor ne de EN ,kendi diliyle ha bire yazan kişi yasaklanmıyor,ihtiyacını her yere yazan üye de yasaklanmıyor ama bu üye yasaklanmış ,bunun açıklaması olması lazım bana göre,ne dersiniz :alala

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,555
Üye olurken uyarı metni olduğu halde anlamsız kullanıcı adları alınıyor bizde bu hesapları adının değişimini istiyoruz yada hesabı kapatıyoruz.
Kullanıcının tüm hesap hareketleri yeni hesabına aktarıldı.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,954
Adam ne TR yazıyor ne de EN ,kendi diliyle ha bire yazan kişi yasaklanmıyor,ihtiyacını her yere yazan üye de yasaklanmıyor ama bu üye yasaklanmış ,bunun açıklaması olması lazım bana göre,ne dersiniz :alala
Anlamlı düzgün nickler ile üye olunmasını istiyoruz anlamsız harf ve rakamlar ile üye olanlar alacağını alıp gidiyorlar. Hatta bir daha geldiklerinde nicklerini bile hatırlamıyorlar tekrar saçma nick ile üye olduklarında forumun arka planında çalışan sistem multi üyelik olduğunu bildiriyor. Bu nedenle anlamlı düzgün nick seçmeleri daha uygun olur.
Konu sahibinin
Önceki nicki @scwxxx
Şimdiki nicki supermanadam123 supermanadam123

teraspy Çevrimiçi

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,526
66
Sevgili gençler, geçenlerde adam rumca ha bire yazıyordu,ben uyardım "TR veya EN" diye ama ha bire rumca yazıp durdu ,dil olarak karşı değilim ama ben E2 forumunda "Türkçe" yazdığım için beni banladılar.Ya tümüne karşı gelmeyelim veya hepten karşı gelelim, ben de bileyim ki TR veya EN yazmayana karşı çıkmayayım,hadi sevgili yokoono yokoono abim için EN kabul ederim ki bir çok forumlarda özgün dil kullanılıyor,ama başka dil ile istenen yardım v.s lütfen cevap vermeyip banlayın,veya genele "herkes istediği dil ile yazabilir"deyin ki ben ve benim gibiler konturpiyede kalmayalım :)

NOT:
Bu arada arabada dinlediğim müziklerin çoğu Bulgaristan'da yaşanların Türkçesi ve Yunanca'dır,benim çaldığım müziklere benziyorlar inanın,hele 9/8 ler var ya ,muhteşem :hihi

Geri
Üst Alt