18 Nisan Saat 13:00 Soru/Cevap Canlı Yayın

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Abi merhaba, bugün benim doğum günüm, ayrımcılık yapıp bana cevap verebilirsen sevinirim :)) bizde nexon marka 17mb96 anakartlı tv var. Yazılım v. 3.7.3i idi, güncelleme yaptım v. 3.7.6y oldu. Ama şu an internete bağlanamıyorum. sitesindeki yöntemi denedim olmadı. Nasıl yapabilirim?

IMG_20200418_151857.jpg
Doğumgünün kutlu olsun kardeş

T Çevrimdışı

tegmen 

Aktif Üye
18 Nis 2020
62
Merhabalar adım hasan 34 yaşındayım ankarada yaşıyorum aranıza bugün katıldım.gayet güzel hızlı cevaplar aldı, yardımı seven kişilerle dolu burayaı emeği geçen herkese teşekkür ederim.bir sorum daha olacaktı Seg smart televizyonum var wifi özelliği yok vestelin usb dongle aparatı sayesinde bağlanabilirmişim,bu aparata eş değer bir ürün varmıdır uygun fiyata.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Çok güzel bir yayındı, eline sağlık Adem Helvacı Adem Helvacı hocam.
Katılan herkese sonsuz teşekkürler.

Bazı konuları tekrar ediyoruz ancak gelen sorular konuyu bu yönde eviriyor ne yazıkki :)

Şu canlı yayınlara her çıkışımda makara tukara yapalım diyorum ama hep mevzu teknolojiye dayanıyor :kop

Sizlerin de ellerine, gözlerine, yüreğine sağlık ? :cay

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Katılan herkese sonsuz teşekkürler.

Bazı konuları tekrar ediyoruz ancak gelen sorular konuyu bu yönde eviriyor ne yazıkki :)

Şu canlı yayınlara her çıkışımda makara tukara yapalım diyorum ama hep mevzu teknolojiye dayanıyor :kop

Sizlerin de ellerine, gözlerine, yüreğine sağlık ? :cay
Yarın makara yapalım o zaman hocam ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar adım hasan 34 yaşındayım ankarada yaşıyorum aranıza bugün katıldım.gayet güzel hızlı cevaplar aldı, yardımı seven kişilerle dolu burayaı emeği geçen herkese teşekkür ederim.bir sorum daha olacaktı Seg smart televizyonum var wifi özelliği yok vestelin usb dongle aparatı sayesinde bağlanabilirmişim,bu aparata eş değer bir ürün varmıdır uygun fiyata.
Selamlar, Hoşgeldiniz.

RALİNK Chipseti olan her üretim uyumludur bu tv ler için.
Ancak tv nin dungle destekli olduğunu teyit etmek mantıklı olur.

Yani wifi desteği olmayan her üretime dungle takarsak sonuç alamayabilirz. :ok

T Çevrimdışı

tegmen 

Aktif Üye
18 Nis 2020
62
Selamlar, Hoşgeldiniz.

hoş buldum tesekkurler.yetkili servise sordugumda vestel dongle alırsam olur demişlerdi ama.sizin bu dediğinizin olmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, Hoşgeldiniz.

bu ürün uygunmudur

Geri
Üst Alt