arkadaş 40fb 7100 olan tv de 17mb97 anakart var youtube olur hız olur yavaş olduğu için anakartı değiştirme kararı aldım ve 48fd7300 olan tive 17mb211 anakartı denk geldi ve tv me taktım tvye wifi kısmınıda ekledim hoparlörüde değitirdim herşey düzgün fakat görüntüde harekli görüntülerde biraz sıkınrı var sanki nedeni ekrna yenileme hızı 400 olan tv ye ekran yenileme hızı 600 olan anakart takmak olabilir diye düşündüm sizden yorum tavsiye bekliyorum böyle devam mı eski ana kartı taksam mı kararsız kaldım yazılım güncellicem belki düzelir
bu arada vestel capcanlı mail adresinize seri numarasını yazdığınızda yazılım yolluyor yükleme pdf de yolluyor
eski kartı takmaya karar verdim hareketli görüntüler hoş olmuyor ekran yenileme hızı 400 olan bir üst model anakart bulucam teşekkürler iyi günler
bu arada vestel capcanlı mail adresinize seri numarasını yazdığınızda yazılım yolluyor yükleme pdf de yolluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
eski kartı takmaya karar verdim hareketli görüntüler hoş olmuyor ekran yenileme hızı 400 olan bir üst model anakart bulucam teşekkürler iyi günler
Son düzenleme: