Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
açıp müdahale yaptıysanız haliyle garantiye girmez. kumanda aksesuar. düşürdüğünüz zaman karbon yollar çatlama oluyor. bu neden garantiye girmeyebilir. tıp benim arabanın garantiliiken arıza yapan anahtarı gibi.
Merhabalar Vestel kumandalar çok çabuk arıza yapıyor sebebi nedir içini açıp kolanyayla sildim çalışmadı servise götürdüm dış etken kaynaklı müdahale edilmiş dediler değişim yapmadılar müşteri hizmetlerini aradım bisürü uğraştım 2 hafta sonra geri dönüş yaptılar dış etken kaynaklı müdahale edilmiş değişim yapılmaz dediler bende sizi tüketici haklarına şikaye edip hakkımı arıyacam dedim telefonu kapattım 3 tane kumanda üçüde arıza yaptı daha bir yıl bile kullanmadan 3 ayrı televizyonun kumandaları arızalanıyor bu normalmi 2017 de 3600 tl 2018 de ise 2900 tl ödeyerek aldım okadar para döküp aldığm tvlerin kumandasını kullanamıyoruz nasıl bir yol izlemem lazım
açıp müdahale yaptıysanız haliyle garantiye girmez. kumanda aksesuar. düşürdüğünüz zaman karbon yollar çatlama oluyor. bu neden garantiye girmeyebilir. tıp benim arabanın garantiliiken arıza yapan anahtarı gibi.