Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.2%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 36 27.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 13.0%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.6%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    131
S Çevrimdışı

serhatti

Yeni Üye
8 Mar 2020
25
51
bugün bişey farkettim fabrika versiyonun da kablolu ağ seçeneği vardı 0.51 de yok versiyon düşürdüm 0.43 onda da gelmedi galiba tv nin kablolu netbook adaptörünü güncelleme ile devre dışı bıraktık

Kablolu ağ üzerinden dosya yürütme seçeneğini kastediyorsanız o bende de kayboldu ama hiç bir şekilde yazılım güncelleme falan yapmadım.

Televizyonu ilk aldığımda input source tuşuna basınca en altta kablolu ağdan yürüt gibi bir seçenek vardı hatta denediğimi hatırlıyorum. Ne oldu şimdi buna???

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
server hep aktif.
Bende son sürüm yüklü su an denedim ve calisiyor

20200323_1612301.jpg

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Kablolu ağ üzerinden dosya yürütme seçeneğini kastediyorsanız o bende de kayboldu ama hiç bir şekilde yazılım güncelleme falan yapmadım.

Televizyonu ilk aldığımda input source tuşuna basınca en altta kablolu ağdan yürüt gibi bir seçenek vardı hatta denediğimi hatırlıyorum. Ne oldu şimdi buna???

Dosya yürütme bende Wifi ile de çalışıyor lan bağlantısı çalışmıyordu tv kaybolmuştu

Yazılım işine girmeden önce sw hw profillerini yedek almıştım sw yi geri atınca düzeldi

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
17mb230 da yeni bir özellik ;daha önce yoktu sanki diye hatirliyorum,ama emin degilim.Modlama denemelerimi kontrol ederken dikkatimi cekti.Menü sistem/kurulum basligi altinda uzaktan tani ve bakim secenegi altinda vestel operatörleri tv nize bazi konular icin uzaktan müdahale edebiliyor.Model bilgisi (meraklilara) ve Yazilim ile ilgili müdahale de sözkonusu oldugu icin ilginc olabilir.

20200324_1345331.jpg
20200324_1346241.jpg

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
17mb230 da yeni bir özellik ;daha önce yoktu sanki diye hatirliyorum,ama emin degilim.Modlama denemelerimi kontrol ederken dikkatimi cekti.Menü sistem/kurulum basligi altinda uzaktan tani ve bakim secenegi altinda vestel operatörleri tv nize bazi konular icin uzaktan müdahale edebiliyor.Model bilgisi (meraklilara) ve Yazilim ile ilgili müdahale de sözkonusu oldugu icin ilginc olabilir.

20200324_1345331.jpg
20200324_1346241.jpg

Önceki üretim tv leri bilmiyorum benim aldığım hi levelde fabrika versiyonla birlikte vardı

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Yeni komi açmamak ve konu kirliliği yapmamak için buraya yazmak istedim

Mb230 kartlar da pip pap pat açılabiliyor mu

Sw profil de twin Tuner pip dual view bunları True yaparsak çalışır mı

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Pip özelligi icin uydu yayinlarinda cift uydu girisi gerektigi bilgisi var."Bu özelliği çalıştırabilmeniz için televizyonunuzun çift tunerli olması gerekir. Tek tunerli televizyonlarda bu özelliği kullanamazsınız. Çift tuner, televizyonunuzun arkasında 2 adet uydu giriş yeri olmasıdır. "
hdmi kaynaklar icin denemek lazim,full yaziliminiz var miydi?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Pip özelligi icin uydu yayinlarinda cift uydu girisi gerektigi bilgisi var."Bu özelliği çalıştırabilmeniz için televizyonunuzun çift tunerli olması gerekir. Tek tunerli televizyonlarda bu özelliği kullanamazsınız. Çift tuner, televizyonunuzun arkasında 2 adet uydu giriş yeri olmasıdır. "
hdmi kaynaklar icin denemek lazim,full yaziliminiz var miydi?

Maalesef full yazılım yok
Buraya yazdiktan sonra sw profil de True yaptım hepsini ama kumanda da ilgili tuş sanal kumanda da ilgili tuş kombinasyonları çıkmıyor

Hw profilde sarı renkli tuşla pip tuşunun Hex adreslerini değistirsem ise yarar mı acaba

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Buraya yazdiktan sonra sw profil de True yaptım
ben iki ayri yeri true yaptim ama hdmi ile baglanacak bir kaynak su anda olmadigi icin deneme imkanim yok.Sanal kumanda da cikmamasi normal, kaynaklar kisminda farklilik var mi kontrol edebilirsiniz.
Hw ile ilgili yazdiklarinizi anlamadim,sari tus derken?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
ben iki ayri yeri true yaptim ama hdmi ile baglanacak bir kaynak su anda olmadigi icin deneme imkanim yok.Sanal kumanda da cikmamasi normal, kaynaklar kisminda farklilik var mi kontrol edebilirsiniz.
Hw ile ilgili yazdiklarinizi anlamadim,sari tus derken?

Bende ki kumanda da pip için bir tuş yok hwprofile dosyasında kumanda tuşlarının kod karşılığı degistirilebiliyor

Fakat rc type 43xx yazıyor onun karşılığı kumanda modeli yazmıyor hepsi unknown çıkıyor

Bakalım deneme yanılma yapacam satırlarda

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
rc type 43xx yazıyor onun karşılığı kumanda modeli yazmıyor
sw profildede kumanda cesitleri var ama bunlar vestel grubunun ürettigi farkli tv markalari icin yapilan düzenleme oldugunu tahmin ediyorum,Jvc ve toshibada kumanda kodlari farkli mesala ve diger markalarla uyumlu degil.
Pip özellikli kumanda biliyorsaniz sw dende aktif edilebilinir.

Geri
Üst Alt