teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
VES430UNDH-2D-N11 23586212Ustam mevcut panel üzerindeki kodun resmini çekip ya da yazar mısın
Usta bu kendi orijinal panel yazılımı linkini atıyorum sana şimdi şöyle bir durum var bazı modellerde tikon var bazısinde yok onun için panel tutmuyor zatenOoo mehmet
VES43OUNDH-2D-N11 panel bu
Resmini eklediğiniz tv etiketine ait orijinal yazılım vermiştim.mb211s kartım malesf calışmıyor donanımsal arızalı.17mb211 karta vermiş olduğunuz yazılım görüntü gelmedi.siteden 17mb211 yazılımindirdim tekrar eski halini aldı.Galiba panel tutmadı.
Resmini eklediğiniz tv etiketine ait orijinal yazılım vermiştim
vermiş olduğunuz yazılımı .attım.fakat 17mb211 taktığım kartta görüntü gelmiyor.Nedeni tconlu olduğundan olabilir.Farklı yazılımlar denedim hepsi normal acıyor ama ters ve bulanık geliyor.Resmini eklediğiniz tv etiketine ait orijinal yazılım vermiştim.
Ustam yardımlarınız için tesekkür ediyorum.Kendi kartı olan 17MB211s v3.33 olan kartta şifre cözücü modül altındaki chipp konnastor kısa devre değiştirdim .Cihaz calıştırıdı.Usta bu kendi orijinal panel yazılımı linkini atıyorum sana şimdi şöyle bir durum var bazı modellerde tikon var bazısinde yok onun için panel tutmuyor zaten
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***